Kicks lanserar nya hårvårdsmärket Budgie

Kicks lanserar nytt veganskt (och billigt!) hårvarumärke

Kicks fortsätter lanseringen av skönhetsvarumärken. Näst på tur är Budgie – ett veganskt hårvarumärke med sulfatfria produkter tillverkade i Sverige.

Först kom Monsun sedan Skintreat – och nu lanserar Kicks sitt tredje egna skönhetsvarumärke. Denna gång är det hårvård som är i fokus och varumärket går under namnet Budgie, undulat på svenska. Budgie erbjuder 100 procent veganska produkter, gjorda att passa alla hårtyper, för såväl styling som rengöring. Samtliga produkter är producerade i Sverige.

Varumärket själva beskriver utbudet som ”ett dynamiskt sortiment med multifunktionella, smarta och nyskapande produkter som kan kombineras enligt dina personliga behov – från dig som är en inbiten hårjunkie till mode- och livsstilsentusiast”.

Läs mer: Allt du behöver veta om retinol – och bästa produkterna för dig

Bland produkterna ser vi bland annat schampoo, balsam, all in one-mist, shimmer mist och ett gäng torrschampon med olika funktioner.

Prisspannet på produkterna ligger på mellan 49 till 179 kronor. Budgie lanseras i februari på Thebudgiecollective.com, i Kicks butiker samt online på Kicks.se.

Läs mer:
Plattång, locktång och hårfön – nio bra stylingverktyg i olika prisklasser
Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan just nu
Allt du behöver veta om retinol – och bästa produkterna för dig

Foto: Budgie