kim kardashian smink

Kim Kardashian lanserar eget sminkmärke

Kim Kardashians lillasyster Kylie Jenner har gjort succé världen över med sina lipkits. Nu går hon i samma fotspår och släpper ett eget sminkmärke.

Kylie Jenner blev snabbt krönt till drottning av läppstiftsvärlden när hon lanserade Kylie Jenner lip kit som tog världen med storm. Nu satsar storasyster Kim Kardashian på samma spår och släpper ett eget sminkmärke nästa vecka.

Kim har tidigare samarbetat med Kylie under namnet KKW x Kylie, men på Instagram hintar hon om sin egen lansering. Under en bild som förställer siffran sex taggar hon nya Instagram-kontot @kkwbeauty, som även har en hemsida som inte är offentlig ännu.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Det ryktas om att Kim samarbetar med makeup-artisten och vännen Mario Dedivanovic. Enligt en tidigare intervju med Forbes kommer märket inleda med lansering av ett contour-kit.

– Du kommer se att det här är mina favoritprodukter som jag alltid använder. Förhoppningsvis kommer vi kunna lansera nya produkter varje månad. Jag fokuserar på hud, contouring, concealer och alla mina andra favoritsaker, sade hon i intervjun.

– Vi kommer producera allt lokalt i Kalifornien. Så det är enkelt för mig att ta mig till fabriken och se hur allt görs, vilket är viktigt för mig. Jag vill vara involverad i varje steg i processen, fortsätter hon.

Enligt Kims tidigare intervjuer kommer det första kitet med contouring med en borste.

Foto: IBL