Lernberger och Stafsing lanserar nytt hårvårdsmärke

Mattias Stafsing och Patrik Lernberger är Lernberger Stafsing.

Mattias Stafsing och Patrik Lernberger är Lernberger Stafsing.

De erfarna frisörerna och stylisterna Mattias Stafsing och Patrik Lernberger lanserar nu en professionell hårvårdsserie under namnet Lernberger Stafsing.

– Vår samlade erfarenhet och passion har vi nu kanaliserat i en egen kollektion hårvårds- och stylingprodukter. Vi hade länge letat efter ett modernt och intelligent alternativ – en produktserie med fokus på både resultat och miljö – och insåg till slut att vi fick skapa den själva. I två år har vi tillsammans med ledande kemister testat och blandat nya högpresterande råvaror, exklusiva naturliga extrakt och välgörande oljor, berättar Patrik.

Kollektionen består av tre hårvårdsserier (för volym, färgat och torrt hår) samt en stylingserie med bland annat hårspray, värmeskydd och torrschampo. Samtliga produkter är tillverkade i Sverige, varsamt parfymerade samt fria från sulfater och parabener.

Klicka här för att se vilken som är Charlotte Perrellis nya favoritprodukt.

– Vi hoppas att kunder som köper våra produkter ska känna att de också köper vår erfarenhet och vårt engagemang. Vår ambition är hållbara resultat – både för kunden och för miljön, säger Mattias.

Lernberger Stafsing kommer bland annat att säljas på Apoteket AB, Doc Morris och KICKS. Priserna ligger på mellan 169 och 289 kr.

Lernberger Stafsing. Klicka på bilden för att se den större!

Lernberger Stafsing. Klicka på bilden för att se den större!

Av: Rose-Marie Söderlund

Titta på fler klipp från FRIDA: