Bäst i test: Här är de snyggaste lösögonfransarna

En snygg make kan lyfta vilken outfit som helst. Addera ett par ögonfransar och du är redo för fest. Vi har testat sju modeller för att see vilka som är värda dina pengar.

Fransar med både längd och volym står högt upp på önskelistan – särkilt när det vankas festligheter. Så varför inte fuska dig till de där perfekta fransarna som ger en extra glamorös look.

Frågan är dock vilka som ger mest naturligt resultat? Vilken modell håller längst? Och vilka fransar är lättast att sätta på? Låt Baaam guida dig i frans-djungeln.

Vi har testat sju olika sorters lösögonfransar för alla möjliga festligheter.

Läs vidare för att se vilka som får bäst betyg – och vilka som passar just dig bäst.


503 Service Unavailable

House Of Lashes Bombshell

Pris: ca 150 kr
Betyg: 3/5
Omdöme: Superlätta att sätta på. Det krävs mascara för att få volym om du har tjocka fransar naturligt. Ger lite fylligare look men inte alls mycket längd. Tunna och lätta, så det känns knappt att du har dem på dig. Materialet är väldigt bra. Du behöver inte vara så försiktig med fransarna – de håller! Du kan dessutom använda dem ett par gånger innan de blir dåliga.
Övrigt: Passar bäst på dig som inte har så långa och fylliga fransar naturligt. Minus att det inte medföljer ett lim, trots det ganska höga priset. Det måste köpas separat
Finns att köpa här!

Läs mer: Fixa bästa glowet – Baaam testar highlighters

Ardell professional nr 110 (reklamlänk från Apprl)

Pris: ca 70 kr
Betyg: 2/5
Omdöme: Fransarna var enkla att sätta på. De är väldigt hårda och ganska tunga vilket gör att det hela tiden kändes att du har dem på dig, inte är så bekvämt. Fransarna satt från början väldigt bra, men redan efter två timmar började de släppa. Se därför till att använda ordentligt med lim så att de fäster bra! Fransarna passar bäst till fest eller för dig som vill vara extra fin till vardags.
Övrigt: Limmet till fransarna var väldigt svårt att få bort dagen efter, vilket irriterade ögonen.
Läs mer och köp här! (reklamlänk från Apprl)

Läs mer: 7 produkter som räddar din vintertorra hy

Sweed lashes, modell Gabbi (reklamlänk från Apprl)

Pris: ca 120 kr
Betyg: 4/5
Omdöme: De är ganska knepiga att sätta på. De känns lyxiga och mjuka. Samtidigt känns de tunga och du känner garanterat av att du har dem på dig. Hållbarheten är mycket bra. De håller en hel kväll och är mycket snygga!
Övrigt: De passar bäst till fest! De är ganska dramatiska.
Läs mer och köp här! (reklamlänk från Apprl)

Eylure Lengthening Lashes 118 (reklamlänk från Apprl)

Pris: ca 80 kr
Betyg: 2+/5
Omdöme: Fransarna var lätta att jobba med. Det känns att du har dem på i någon timma innan det går över. Särskilt längst in mot ögat, vilket är negativt. Ett förslag är att klippa bort några millimeter av ögonfransen så den passar ögonstorleken bättre. Redan efter någon timme började ena fransen lossna så limmet var inte i det bästa lagret. Själva fransarna höll sig fina under hela dagen. Om du vill ha en wow-effekt kan du absolut satsa på dem här.
Övrigt: I paketet tillkommer en test-frans att öva på vilket är väldigt positivt för den som inte är så van att sätta på lösögonfransar. Det tillkommer även en pincett i plast.
Läs mer och köp här! (reklamlänk från Apprl)

NYX Wicked Lashes (reklamlänk från Apprl)

Pris: ca 70 kr
Betyg: 3/5
Omdöme: Enkla att sätta på. De är sköna, men svåra att få ner till rötterna av fransarna. Så att använda en eyeliner innan applicering rekommenderas. De känns en aning plastiga, men hållbarheten är bra. De är utmärkt till fest om du är ute efter lite mer sminkade ögon.
Övrigt: Passar dig som är ute efter rådjursögon och en mer dramatisk look.
Läs mer och köp här! (reklamlänk från Apprl)

Läs också: Oväntade knepet – så får du läppstiftet att hålla längre

Urban Decay Fast Easy Sexy Lashes Instaflare (reklamlänk från Apprl)

Pris: ca 155 kr
Betyg: 1/5
Omdöme: Lösögonfransar som ska fästas på halva, yttre fransraden. Det medföljande limmet är tunt och rinnigt vilket gör fransarna svåra att fästa. Resultatet blir ganska onaturligt då du får väldigt långa och täta fransar längst ut fransraden medan dina vanliga syns på resten av ögat. De känns plastiga och raka vilket gör att de inte smälter in i dina fransars naturliga böj.
Läs mer och köp här! (reklamlänk från Apprl)

Visste du det här? Det här betyder beauty blenders olika färger

Depend eyelashes, modell Elin 5011 (reklamlänk från Apprl)

Pris: ca 70 kr
Betyg: 2/5
Omdöme: Hyfsat lätta att sätta på. Mycket bekväma, det känns inte som du har på dig några lösögonfransar. Materialet upplevs något plastigt och fransarna höll inte jättebra, utan lossnade i innerkanten under kvällen. Fransarna är tillräckligt ”diskreta” för att funka till både vardag och fest.
Övrigt: limmet är väldigt rinnigt och därmed svårhanterbart.
Läs mer och köp här! (reklamlänk från Apprl)

Läs även: Så ofta ska du tvätta dina sminkborstar – egentligen

Foto: Mondadori