Megan Fox visar den oretuscherade sanningen

Botox-fri Megan Fox till vänster, bild från Armani-kampanjen till höger.

Botox-fri Megan Fox till vänster, bild från Armani-kampanjen till höger.

Skådespelerskan Megan Fox, 25, är ansiktet utåt för Giorgio Armani Beauty. Förutom att bilderna är ganska hårt retuscherade har Megan anklagats för att använda botox, något hon nu motbevisat genom att lägga ut en serie bilder på sin Facebook-sida med rubriken ”Things You Can’t do with Your Face When You Have Botox.” Megan höjer på ögonbrynen och rynkar ihop pannan, allt för att visa hur naturlig hon är.

Megan har tidigare sagt om plastikoperationer:

– Jag skulle råda alla att prata med en terapeut först, och försöka ta reda på vad problemen grundar sig i. Många gånger har det inte att göra med dina tänder, eller din näsa eller din haka, och då hjälper inte en operation. Men om du verkligen känner att det är något du vill göra, gör det.

Själv tycker Megan att hennes bästa ansiktsdrag är hennes ögon, något som också fått stort fokus i Armani-kampanjen.

– Jag gillar att framhäva mina ögon. Makeupartister gör det definitivt bättre än mig, men jag gillar att göra det själv, har hon sagt i en intervju.

Megan började jobba med Armani 2010, då för deras underkläder och jeans, och säger att det är en stor ära att få jobba med Mr. Armani himself:

– Han är en ikon och hans märke så klassiskt. Han har en fantastisk energi och jag är väldigt smickrad och ödmjuk att få vara en del av det.

Läs även: VIDEO: Megan Fox has eyes to kill.

[nggallery id=596]

Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Stella Pictures