Milk makeup till sverige

Milk Makeup lanseras i Sverige – här kan du köpa det

Håll i er alla beautyjunkies där ute, för här kommer glädjande nyheter till er! Det hypade skönhetsmärket Milk Makeup lanseras i Sverige och vi vet var (och när!) du kan köpa produkterna.

Det var inte länge sedan som det hypade skönhetsmärket Glossier lanserades i Sverige, och nu är det dags för ytterligare ett glädjebesked till alla skönhetsälskare där ute – Milk Makeup kommer äntligen till Sverige.

Milk Makeup grundades 2016 i New York och blev snabbt ett känt varumärke världen över. I skrivandes stund har skönhetsmärket över 1,5 miljoner följare på Instagram och på bara några år har de kammat hem flera fina priser inom beautyvärlden. Bland annat ”Coolest Beauty brand of 2016” av magasinet Teen Vogue.

Det som kännetecknar Milk makeup är deras färgstarka produkter och snygga förpackningar. Och det som gjort märket extra populärt är att alla smink- och skönhetsprodukter är veganska och Leaping Bunny-certifierade – vilket betyder att de inte är testade på djur. Ett extra plus är de är prisvärda, då prislappen varierar mellan 100-400 kronor.


Lip sticks från Milk makeup

Bild: Instagram/milkmakeup

Här kan du köpa Milk Makeup i Sverige

Tidigare har du fått beställa produkterna från utländska sajter, men från och med i slutet av augusti blir det annorlunda. För då kan du shoppa alla deras produkter på Sephora – både i fysiska butiker och på nätet.


Milk makeup foundations

Bild: Instagram/milkmakeup

Säljer allt från smink till hudvård

Enligt Milk Makeup själva är de ett skönhetsmärke för alla. De säljer allt från smink till hudvård och det är deras foundations och primers som är mest populära. Scrolla ner och se en del av utbudet, som snart alltså kommer säljas på Sephora i Sverige.

Flex foundation stick. Pris: 410 kronor.

Hydro Grip Primer. Pris: 360 kronor. 

Blur stick. Pris: 365 kronor.

Blur liquid matte foundation. Pris: 400 kronor.

Flex concealer. Pris: 285 kronor.

Matte bronzer stick. Pris: 285 kronor.

Kush clear brow gel. Pris: 195 kronor.

Holographic highlighter stick. Pris: 285 kronor.

Glow oil lip + cheek stick. Pris: 225 kronor.

Watermelon brightening serum. Pris: 375 kronor.

Matcha detoxifying face mask. Pris: 305 kronor.

Läs mer:

Då kommer hajpade skönhetsmärket Glossier till Sverige

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i augusti