Artikeln innehåller reklamlänkar
Vinterns största nageltrender 2017

Vinterns största nageltrender 2017

Vilka är hösten och vinterns största nageltrender? Och vilka nagellack ska du satsa på? Vi guidar dig bland kulörer, lack, design och trender.

Rött och silver är en av de stora trenderna hösten och vintern 2017 – och så även på nagelfronten. I vanlig ordning är mörka kulörter en återkommande trend när sommaren är över och i höst och vinter är det korta naglar som gäller. Neutrala färger blandas med glitter och inslag av metallic.

Här listar vi de största nageltrenderna för hösten och vintern 2017

1. Neutrala naglar

En av höstens stora nageltrender är neutrala naglar. Satsa på toner som ljusrosa och nude, eller helt genomskinligt lack för att vara trendsäker!

2. Silver och grått

I höst är silver den hetaste metallen. En trend vi ser även på naglar! Matta silvertoner, grå nyanser eller skimrande metalliska lack är helrätt!

1. O.P.I. (länk till butik)
2. Smith & Cult (länk till butik)
3. C&E

3. Korta naglar

Trenden med korta naglar fortsätter även hösten 2017. Gärna i neutrala kulörer som beige, brun eller puderrosa.

4. Metallic

Metallic har länge varit en stark nageltrend och trenden fortsätter även hösten 2017.

1. O.P.I.
2. C&E
3. China Glaze

5. Rött är rätt!

Rött är höstens stora trendfärg och så även när det kommer till manikyr. Satsa på korta, röda naglar för att vara rätt ute!

1. Revlon (länk till butik)
2. Deborah Lippmann
3. O.P.I.
4. Idun (länk till butik)
5. Ciaté

6. Glittrande naglar

Glitter är en trend som kommer starkt i höst! Matcha en i övrigt stilren look med glittrande naglar, eller anamma trenden fullt ut och satsa på glittrande smink, naglar och klänning!

7. Stilren design

Stilren design är en annan nageltrend hösten 2017. Använd tejp och gör grafiska mönster på naglarna. Det lyfter din look på direkten!

8. Mörka kulörer

Mörka naglar är nästan synonymt med hösten och det är ett självklart val i princip varje gång vi går mot en mörkare årstid. I höst är det mer trendigt än på länge!

9. Dip dye

En trend som gör comeback hösten 2017 är dip dye. Satsa på genomskinlig botten med en färg på topparna, eller välj två olika färgtoner på lack!

10. Mönstrade naglar

På catwalken för hösten 2017 bar flera modeller mönstrade naglar i färgstarka kulörer! Välj en färg per nagel eller släpp alla spärrar och satsa på olika mönster på varje nagel.

1. YSL
2. Zoya
3. Vinylux
4. Face
5. O.P.I.

Foto: Mondadori

Läs mer om höstens trender 2017:
Höstmode 2017: Allt om säsongens hetaste trender
Höstskor 2017: 25 snygga och trendiga skor för höstens alla tillfällen
Höstjackor 2017: 25 snygga och trendiga köp