Fem nyårslöften som faktiskt gör dig snyggare 2017

Har du skippat nyårslöften helt och hållet i år? Well, det finns fem stycken som du faktiskt måste hålla – för de kommer att göra dig snyggare 2017.

Om du har skippat alla nyårslöften i år så är det dags att tänka om. Det finns nämligen fem gyllene beautylöften som du måste hålla under 2017 – för din egen skull.

Läs även:
Vanliga misstag som får ditt hår att se tunnare ut
14 beautytrender vi alltid kommer minnas från 2016
Bäst i test: Budgetmascarorna som håller vad de lovar

Nyårslöfte #1: Sluta klämma finnar

Vi vet, vet, vet hur svårt det är att låta bli att klämma en finne när den bultar under huden likt en minivulkan, men på allvar – 2017 är det dags att sluta klämma finnar, en gång för alla. Att klämma finnar kan orsaka både ärr och inflammationer som hellre får höra hemma förra året.

Nyårslöfte #2: Att inte sova med smink

Det är klart att det känns tufft efter en hård partykväll att ställa sig i badrummet för att påbörja en lång avsminkningsrutin, men försök i alla fall att inte sova med smink. Köp hem ett gäng avsminkningsservetter för nödfall!

Nyårslöfte #3: Att använda värmeskydd

Vi har sagt det förut men det tål att sägas igen; använd värmeskydd. Alltid. Utan undantag. Håret tar så mycket onödig skada av att du stylar det utan värmeskydd, och egentligen – hur jobbigt är det att spraya håret innan du går lös med värmetänger?

Nyårslöfte #4: Att använda solskydd

Det känns lite 80-tal att ligga och steka i solen utan solskydd när du vet hur farligt det är. Lova oss, dyrt och heligt, att du tar lägre cancerrisk och färre rynkor framför en rödlätt bränna som ändå flagnar inom ett par dagar under 2017. Lova!

Nyårslöfte #5: Tvätta dina sminkborstar

En gång för alla – att tvätta sminkborstarna kan vara tråkigt och jobbigt, men det ger så mycket tillbaka. Sluta smeta runt gamla sminkrester i ansiktet när du ska lägga en ny makeup och inled 2017 med den nya rutinen att du helt enkelt tvättar sminkborstarna en gång i veckan. Din hy kommer att tacka dig, klyschigt nog.

Läs även:
Kändisfrisören avslöjar: Vanligaste felen du gör när du tvättar håret
3 enkla tips: Så slipper du elektriskt hår på vintern
Kim Kardashians make up-artist: ”Så sover du bäst med smink”

Foto: Mondadori