Artikeln innehåller reklamlänkar
Tips på plattång, locktång och hårfön

Plattång, locktång och hårfön – nio stylingverktyg i olika prisklasser

Är du på jakt efter en ny plattång, locktång eller hårfön? Baaam listar nio stylingverktyg i olika prisklasser.

Platta, locka eller föna? Stylingverktygen har blivit ett lika givet inslag i vår dagliga skönhetsrutin som tandborsten (typ) och många av oss är näst intill beroende av vår plattång eller hårfön. Och visst är det en härlig känsla när du hittar den där locktången som faktiskt ger – eller åtminstone ger nästan – lika fina lockar som på salong?

Rakt hår, lockigt, vågigt eller fönad volym – Baaam listar nio olika verktyg som ger dig håret som du vill ha just idag. En perfekt julklapp till dig själv – eller för all del, till någon du tycker om.

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i december

Läs mer: Få lockarna att hålla hela festen – så gör du


Tre tips på plattänger


1. Nyhet för alla plattångsälskare! Stylingverktyg från Ghd som håller temperaturen 185 grader, vilket är den optimala temperaturen för att håret ska hållas platt eller lockigt länge. Det här är ett av de verktyg vi på redaktionen har testat själva och tycker om. Läs mer och köp här. (länk till butik)


2. Bra budgetval! Plattång från Obh Nordica med rundade kanter för att smidigt kunna användas för att både platta och locka. Verktyget har också en extra lång sladd. Läs mer och köp här. (länk till butik)


3. För dig som har färgat hår: Plattång från Remington med skyddande teknologi som som ska göra att färgat hår håller sig färgat längre jämfört med om du använder klassiska plattänger. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Tre locktänger att kika närmre på


4. Våga vågor! Locktång från Cloud Nine med stor diameter – perfekt för att skapa större lockar eller vågor i håret. Verktyget ska också ge håret extra glans. Läs mer och köp här. (länk till butik)


5. Bra budgetalternativ! Konformad locktång för olika storlekar på lockarna, från Babyliss. Verktyget har en kall topp, vilket ska göra det lättare att locka med. Läs mer och köp här. (länk till butik)


6. Locktång i mellanstorlek från Ghd som passar både längre och kort hår. Verktyget ska dessutom ge glans. Läs mer och köp här. (länk till butik)


Tre bra hårfönar


7. Hårfön från Braun med två olika munstycken beroende på vilken hårtyp du har samt vilket resultat du önskar. Läs mer och köp här. (länk till butik)


8. Hajpad (och dyrare) hårfön från Dyson som ska vara snabbare än en vanlig hårfön och dessutom tyst. Läs mer och köp här. (länk till butik)


9. Ut och resa? Den här resehårfönen från Remington har vikbart handtag för att lätt få plats i väskan. Det tillkommer två olika munstycken. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Läs mer:
Få lockarna att hålla hela festen – så gör du
Långa och fylliga ögonfransar utan salong? Ja, det går!
Här är skönhetskalendrarna där du får mest för pengarna
Därför får du pormaskar – och så blir du av med dem