plus size ashley graham

Plus size-modellen visar stolt upp sina celluliter för att peppa andra

Bikinisäsongen är här och bikiniångesten likaså för många (tyvärr!). Men plus size-modellen Ashley Graham vill hjälpa fler att slopa nojan inför beach 2016.

Baaam rankade modellen Ashley Graham till en av de plus size-modeller du bör hålla koll på under 2016 av flera anledningar. Hon har flera spännande kampanjer på gång, hon är ständigt aktuell i kampen mot kroppshets och hon är med i Joe Jonas nya band DNCE:s musikvideo till låten Toothbrush.

Ashley Graham celluliter

Ashley Graham visar upp sina celluliter på Instagram för att peppa andra.

Nu har hon gjort ett nytt genidrag för att peppa andra att vara nöjda med sina kroppar. På Instagram lade hon upp en bild där hennes celluliter syns på låren, och hon vill uppmana följarna att slopa ångesten.

Relaterat: Lindex plockar bort plus size-storlekar ur sortimentet

”En liten cellulit har aldrig skadat någon.. Sluta döma dig själv, och njut av de saker som samhället väljer att kalla ”fula””, skrev hon som text till den snygga bilden föreställandes henne själv på cykel i New York.

Hennes följare var snabba att hylla bilden och skriver att hon är en sann förebild och i skrivande stund har bilden gillats av över 130 000 personer.

”Vi behöver verkligen ta tillbaka stoltheten kring våra kroppar. Tack för att du är ledljuset och en inspirationskälla för så många”, skriver en följare.

”Du är en riktig kvinna och anledningen till att du är så vacker är för att du verkligen strålar av självförtroende”, skrev en annan.

Läs även:
Fyra plus size-modeller att hålla koll på under 2016
Top Model Sverige gör comeback med bara plus size-modeller
Sommarmode i större storlekar – 21 snygga köp
Bikinimärket slutade retuschera modeller – ökade försäljningen
Sommarens snyggaste badkläder i större storlekar

Foto: IBL