Artikeln innehåller reklamlänkar
Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i maj

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i maj

Varje månad testar redaktionen mängder av produkter. De här är våra absoluta favoriter inför maj månad.

Läs också: Baaam testar årets glassnyheter – denna knep förstaplatsen

Jabushe Collacen (länk till butik)


Jennie Sandberg, chefredaktör:

Mitt beautymåste är Jabushe Collacen (länk till butik). Jag börjar fatta att huden har två sidor, en insida och en utsida. Därför är jag fullt upptagen med att ta hand om den inifrån. Just nu boostar jag upp med kollagen och är nästan förtrollad av min nya lyster och spänst.


Brazilian Bum bum cream från Sol de Janeiro


Elsa Sjögren, digital redaktör:
Brazilian Bum bum cream är en kroppslotion som doftar helt otroligt gott, jag är besatt av doften. Den har en tjock och härlig konsistens, går in i huden snabbt och lämnar en mjuk och len.


Läs också: Vet du din färgpersonlighet? Det borde du – och vi har testet

Pore & Make-up Cleansing Stick från Caolion


Nathalie Mark, digital redaktör:

Jag måste tipsa om Caolion Pore & Make-up Cleansing Stick som är en multiprodukt som knappt tar 15 sekunder av din dag i anspråk. Du bara drar på den i ansiktet (över allt smink), gnuggar in den och sköljer av den. Jag var rädd att det skulle kännas kladdigt efteråt och att huden skulle strama, men istället blev huden galet len och återfuktad. På riktigt såg mitt ansikte nästan photoshoppat ut. Jag åker aldrig någonstans utan denna igen.


Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment från Mon Sun (länk till butik)


Emma Blomberg, moderedaktör:
Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment (länk till butik) är som en ansiktsmask – för hela kroppen. (Redan där är jag fast). Jag älskar produkter som verkar medan man sover och den här kroppsmasken både doftar gott, gör huden sådär len som den tydligen bara blir efter en kroppsmask och är dessutom vegansk. Perfekt inför säsongen med bara ben!

Läs också: Snart kan du nätdejta – på Facebook


Serum C från Maria Åkerberg (länk till Tiddly)


Unni Zetterling, videoproducent:
Maria Åkerberg (länk till Tiddly) är ett svenskt, ekologiskt hudvårdsmärke. Hennes produkter är prisvärda och helt fantastiska. Jag är helt beroende av Serum C som är ett fuktgivande serum som gör att huden får precis den energikick den behöver när vårsolen börjar skina.

Läs också: Therese Lindgren släpper smyckeskollektion inspirerad av naturen