Bästa skönhetsprodukterna april 2020

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i april

Varje månad testar vi på redaktionen ett helt gäng olika produkter. Här är våra absoluta skönhetsfavoriter just nu.

Läs också: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i mars

Skin treat Pure Clarity Shower Peeling

Nathalie Mark, redaktionschef:

Om det är något jag unnar mig i dessa karantäntider så är det att ta riktigt långa duschar. Jag önskar att jag hade ett badkar men så är icke fallet – duschen får duga! Väl där tycker jag att de är något väldigt uppfriskande och livgivande i att ge sig själv en rejäl skrubbomgång. Bara låta dagens oro och tankar sköljas bort medan jag peelar huden så den blir alldeles mjuk. Genom åren har jag haft många olika skrubbar men den senaste tiden har jag verkligen fastnat för den här budgetfavoriten. Med en härlig gelformula, aktivt kol och druvkärnor tar den skonsamt bort död hud och smuts – utan att jag blir för torr och sliten! Huden lämnas bara helt len och go och i perfekt skick för att hoppa ned i en morgonrock och mysa framför tv:n.


MON SUN Bedtime Therapy Foot Mask

Emma Blomberg, moderedaktör:

Vad man gör hemma i coronatider? Fixar fötterna inför sommaren, såklart! Ja, utöver att rensa garderoben och ha video-AW:s så passar jag nu på att tömma badrumsskåpet på favoritprodukterna och ägna tid åt att ta hand om min hud. Häromdagen gav jag äntligen mina fötter ordentligt med uppmärksamhet igen. Filade, skrubbade, smörjde och målade naglarna. Och då åkte den fram – MON SUN:s nattmask – och nu smörjer jag fötterna med den varje kväll. Den är magisk! Huden blir mjuk och det känns inte kladdigt. Gillar den så mycket att jag brukar använda den även för händerna. Och inte är den svindyr heller. Spring och köp! Med fixade fötter känner man sig alltid mycket mer fräsch.


Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster

Louise Åström, digital redaktör:

När temperaturen går från minus 8 grader till plus åtta grader och det dessutom blåser storm ute blir hyn i mitt ansikte inte glad. Jag känner mig torr och blir lätt röd. Under ett par veckors tid har jag använt Eucerins Hyaluron-Filler Moisture Booster (puh långt ord!) varje kväll. Det är en ansiktskräm i gelform som återfuktar huden ordentligt i 24 timmar. Rengör ansiktet noga och pumpa ut ett par droppar som du sedan masserar in i. Jag brukar addera en mysig nattkräm ett par minuter senare. På morgonen vaknar jag upp med ett lugnt face och ett mysigt glow. Fördel nu i coronatider är att produkten kommer i en smidig pumpflaska!


Oriflame 5-in-1 WonderLash Mascara

Annie Li Eriksson, digital redaktör:

Har du också korta ögonfransar som pekar spikrakt nedåt? Och är du också ständigt på jakt efter den perfekta mascaran ska göra underverk? Då vill jag tipsa om 5-in-1 Wonderlash Mascara från Oriflame. Jag brukar vanligtvis vara väldigt kräsen när det gäller att hitta rätt mascara för mina fjuttiga fransar, men denna omtalade produkt förtjänar verkligen sitt namn och rykte. Den både förlänger, lyfter, böjer, separerar och ger fransarna en fin volym. Jag brukar applicera ett lager till vardags och två till fest eller AW. Den innehåller dessutom vårdande ingredienser och har en dubbelsidig borste som gör den enkel att applicera. Helt klart en ny favorit i sminkväskan!


Mavala Cuticle Oil

Unni Zetterling, videoproducent:

Vid den här årstiden när man inte vet om det är vår eller vinter så brukar mina naglar haverera. Torra nagelband och kluvna naglar blir min vardag. En stor hjälp på vägen är Mavala Cuticle Oil som är som en inpackning för nagelbanden, lätt att applicera och massera in.


Läs mer: Boosta huden med fukt! 6 ansiktsoljor som gör jobbet