Redaktionens skönhetstips augusti 2019

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i augusti

Varje månad testar vi på redaktionen ett helt gäng olika produkter. Nedan listar vi våra absoluta skönhetsfavoriter just nu.

Läs också: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i juli

Mesoprotech Melan 130+ Pigment Control

Emma Blomberg, moderedaktör:

SPF 50 i ansiktet? HAHAHHAHHA! Kom inte och säg att jag var den enda som reagerade så när det för några år sedan blev allt mer populärt i skönhetsvärlden att skydda ansiktet mot solens strålar. Idag vet jag bättre och bär någon form av SPF (nästan) varje dag året om. På vintern när solen inte är lika närvarande är det datorskärmen jag ser som det största hotet. Men att hitta rätt i SPF-djungeln är ta mig tusan inte det lättaste. Många solskydd är feta och blir liksom bara mest kletiga. Nu har jag dock testat det här dunderskyddet som inte bara skyddar mot UVA, UVB, infraröd strålning och skärmljus, den är också lätt färgad och ger en jämn hudton. Det gör den även till en perfekt bas. Du får hosta upp 700 kronor för den, men den är dryg och – ja, jag tycker helt enkelt att det är värt pengarna.


OH K! Jeju After Sun Face & Sheet mask

Annie Li Eriksson, digital redaktör:

Den här lilla godingen testade jag nyligen efter att ha vistats ute en hel dag i solen. Och ja, den är helt underbar! Även om jag är noga med att smörja in mig med solskydd på mornarna kan jag ändå tycka att huden känns öm i slutet på dagen. Jag testade därför Oh K!:s After Sun-mask som innehåller lugnande kamomill och aloe vera, vilket var perfekt för min röda och irriterade hud. Morgonen efter att jag provat masken kändes huden slät, mjuk och härligt återfuktad! Det som skiljer den här ansiktsmasken från andra sheetmasks är att den även täcker halsen, vilket är så bra då det är lätt att glömma att även halsen täcks av känslig hud. Ett stort plus är att masken är vegansk och att den inte har testats på djur.


Isadora Glossy Eyeliner Vattenfast

Nathalie Mark, ansvarig redaktör:

Jag har alltid älskat en rejäl eyeliner i cateyemodell. Det är något med det som bara gör att man direkt ser uppklädd ut, piffad och redo att kliva ut i 1950-talets Hollywood och dricka en old fashioned. Genom åren har jag därför testat fler eyeliners än jag kan komma ihåg – allt från tuschpennor till fasta med pensel. Och även om vissa varit helt okej bra så återkommer jag allltid till den första eyelinern jag använde, den klassiska Isadora Glossy Eyeliner. Vattenfast, OBS! Annars är den inte värd fem spänn. Och det är för att det helt enkelt inte finns någon bättre. Den målar skarpa linjer, den blir riktigt nattsvart och den håller sjutton hela dagen och natten utan att klibba. Du kommer inte bli besviken!


Maybelline Snapscara Black Mascara Black

Sofia Börjesson, digital redaktör:

Förra månaden tipsade jag om ögonfransserumet Revitalash, och nu tänkte jag faktiskt fortsätta på ögonfransspåret. Efter att ha använt serumet fick jag långa fina fransar, men det blev nästan svårt att hitta en mascara som blev naturlig (och inte blev som spindelben) tillsammans med den nya längden. Det som var viktigt för mig var att hitta en mascara som inte klumpade sig, som gav separerade fransar, och som inte lägger sig under ögat i sommarvärmen. Och jag hittade exakt det – för 139 kronor! Mind – blown. Löp och köp!


Unni Zetterling, videoproducent:

Scholl Moisturising Pedi Mask

Fullt fokus på fötterna! Efter att ha gått barfota under sommaren är det underbart att ge fötterna en fotmask. Det här tipset är enkelt och billigt i jämförelse med fotvård på salong och ger garanterat superlena bebisfötter. Jag trodde verkligen inte det skulle bli så bra som det blev innan jag provat. Jag ger Scholls fotmask 5 solar!

Läs mer: Dagkräm med SPF: Här är 12 dagkrämer som innehåller solskydd


Här är produkterna du inte vill missa just nu!