Artikeln innehåller reklamlänkar
Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i augusti

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i augusti

Varje månad testar redaktionen mängder av produkter. De här är våra absoluta favoriter inför augusti månad.

Läs också: Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i juli

Banana Truly Nourishing Hair Mask från The Body Shop (länk till butik)

Nathalie Mark, digital redaktör:

Efter en lång sommar av sol, bad, saltvatten och vind behöver mitt hår verkligen lite kärlek. Då använder jag The Body Shops Banana Truly Nourishing Hair Mask (länk till butik) som är en mask som på riktigt återfuktar håret på djupet och ger det glans. Mitt blekta, skandinaviska hår blir heller inte för tungt av det utan ser snarare ut som jag kommit direkt från frisören. Om du är rädd att masken ska lukta övermogen banan så kan jag lugna dig – doften är snarare lite som härliga skumbananer och är heller inte något som hänger kvar efter tvätten. Så våga testa denna, du kommer inte ångra dig!


Egyptian Magic All Purpose Skin Cream (länk till butik)

Jennie Sandberg, chefredaktör:

Snudd på kultförklarade Egyptian Magic All Purpose Skin Cream (länk till butik) har hittat vägen till min necessär. Och där kommer den stanna för evigt – för den här burken gör jobbet! Ingredienslistan är ganska kort: olivolja, honung och bi-pollen är tongivande komponenter. Men trots hyfsat enkelt innehåll lyckas Egyptian Magic med ett avancerat uppdrag: det krävs bara en liten klick av denna fasta olja för att ladda med fukt, fett och trevlig lyster. Jag upplevde en klar förbättring i hudens humör och struktur redan efter en månad. Jag fick betydligt färre blemmor, torra fläckar och orenheter. Att läppar och nagelband får sitt i samma veva är en härlig bonus.

Läs också: Vet du din färgpersonlighet? Det borde du – och vi har testet


No7 Cosmetics Stay Perfect Mascara (länk till Apotek Hjärtat)

Emma Blomberg, moderedaktör:

Jag visste inte att vattenfast mascara faktiskt var en grej – alltså en riktigt bra grej – tills jag testade den här. Och nu är jag fast (…hehe)! Mascaran har en gummiborste som gör den enkel att applicera och resultatet blir fritt från klumpar och fransarna känns längre. Så, hur bra håller den då i vatten? Det ska jag tala om. Superbra! Jag har både gråtit på bröllop och badat i havet med den och mascaran sitter som en smäck. Till min stora förvåning, då den sitter så bra, är den dessutom väldigt enkel att ta bort med vanlig ansiktsrengöring. Högsta betyg från mig.

Läs också: F*uck Trump – läppstiftet som hjälper separerade flyktingfamiljer i USA


MoroccanOil Curl Defining Cream (länk till butik)

Unni Zetterling, videoproducent:

Att ha självlockigt hår kan vara superhärligt och fint. Det går lätt att klippa topparna på sig själv för att det syns oftast inte om det blir lite ojämnt. Men drömmen är ju att ha de här fina jämna lockarna som glänser, inte ett frizzigt pudelhår. MoroccanOil Curl Defending Cream (länk till butik) hjälper dig helt klart på jakten efter snygga lockar. Håret känns mjukt utan att tyngas ner och lockarna formas fint. Så har du vågor, korkskruvar eller ett riktigt krulligt hår så måste du testa den här produkten.

Läs också: Djurmönstrat är höstens stora trend – här är 11 snygga köp