Redaktionens skönhetsval recension

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i december

Varje månad testar vi på redaktionen ett gäng olika produkter. Här är våra absoluta skönhetsfavoriter inför december.

Läs också: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i november

Glossier Boy Brow

Jennie Sandberg, chefredaktör:

Folk suckar över vintern men jag bara höjer på ögonbrynen. För de är så snygga! Just nu är jag superförtjust i att bygga mina bryn med Glossiers Boy Brow. Denna lättapplicerade brynvax både formar och sätter brynen på plats – hela dagen. Jag använder en ganska neutral nyans och behöver jag rama in ansiktet med mer färg till fest så doppar jag den i en mörkare skugga. Det finns egentligen bara ett fel och det är att den är så liten att den lätt försvinner och dessutom tar slut snabbt.


MONSUN 8AM Power-Polish Detox & Antioxidant Exfoliating Shower Gel

Nathalie Mark, digital redaktör:

På vintern behöver huden lite extra kärlek – men mellan alla fuktmasker och serum är det lätt att glömma bort huden på resten av kroppen. Jag är inte den som lägger mig i långa ångbad och noggrant skrubbar kroppen, för jag orkar helt enkelt inte. Däremot älskar jag känslan av en helt nypeelad kropp – så vad gör man då? Jo, min bästa duschkompis har blivit det relativt nystartade märket MONSUNs 8AM Power-Polish Detox & Antioxidant Exfoliating Shower Gel. Det är en duschkräm som både skrubbar huden lätt med korn samtidigt som den exfolierar med AHA-syra. Det går snabbt, den luktar gott av mynta och efteråt känns huden som ny igen.

Läs mer: Stramar ansiktet? Sju produkter som räddar din torra hy


Cicamed serum AHA

Emma Blomberg, moderedaktör:

Jag är ganska svårflörtad när det kommer till serum och krämer, men Cicameds AHA-serum har blivit en fin vän i badrumsskåpet. Och efter sommarens uppehåll (ett måste då syran gör huden mer solkänslig) var jag nästan pirrig över att äntligen få använda den igen i höstas. Okej, det var en överdrift. Men jag tycker väldigt mycket om den! Den har en fräsch citrusdoft, torkar snabbt in i huden och ger lyster. Och pumpflaska hörrni! Är det livets gåva?

Psst! Här kan du läsa allt om supersyrorna som räddar din hy


Indy Beauty The Moisturising Bomb Facial Mask

Sara Zettergren, digital redaktör:

För mig innebär vintern torr hy och därför letar jag ständigt efter olika typer av fuktmasker som kan rädda mitt ansikte. Den här fuktbomben är lätt att applicera och du känner att den går rätt in i huden. När du sedan tvättar bort den så känns hela ansiktet lent, mjukt och återfuktat. Den här är definitivt min räddning i vinter!


IDUN Gentle Face Peeling

Unni Zetterling, videoproducent:

Jag har hittat IDUN Gentle Face Peeling som är en hundra procent vegansk peeling som hjälper huden att förnya sig samtidigt som den mjukgör och återfuktar. Och fukt behövs verkligen just nu till min hud som nästan knastrar av torrhet. Har du en känslig hud så låter du den verka några minuter, men för oss med tåligare hy passar den utmärkt att låta verka hela natten och det är att rekommendera för huden känns återfuktad, mjuk och helt underbar efter en natt.

Läs också: Läppstift, choklad eller sandelträ? Baaam har testat H&M:s nya parfymer