Artikeln innehåller reklamlänkar
Redaktionens val januari

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i januari

Varje månad testar vi på redaktionen ett flertal olika produkter. Här är våra skönhetsfavoriter i januari.

Läs också: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i december

Origins Drink up intensive overnight mask (länk till Lookfantastic)

Nathalie Mark, digital redaktör:

Jag vet inte hur er hud mår just nu men min befinner sig någonstans mellan ”torrt som fnöske” och ”bokdamm”. Så här blir det varje vinter för en torris som mig och det finns faktiskt bara en sak som räddar situationen – Drink up intensive overnight mask från Origins. Det är en nattmask som fått kultstatus i skönhetsvärlden just eftersom den återfuktar så intensivt utan att kladda. Jag smackar på ett tjockt lager varje kväll och vaknar på riktigt med en mjuk och följsam hud. Jag är så besatt av den här masken att jag är inne på min fjärde tub nu och dessutom prackat på alla vänner att köpa den. Och ingen har köpt en annan nattmask igen. Det kommer inte du heller göra.


Evy Daily UV Face Mousse

Sara Zettergren, digital redaktör:

Större delen av januari ska jag tillbringa i Miami så en viktig skönhetsprodukt för mig är solkräm, särskilt eftersom jag lätt bränner mig. En stor favorit är Evy daily UV Face Mousse. Eftersom det är mousse så är den lätt att applicera och du behöver inte använda så mycket. Den går också lätt in i huden och efteråt känns din hud inte sådär fet som den ofta gör när du använder solkräm.

Läs mer: Stramar ansiktet? Sju produkter som räddar din torra hy


Björn Axén Color Refresh Treatment

Emma Blomberg, moderedaktör:

Nytt år nytt hår. Ja, nästan i alla fall. Det blir inte ett klipp eller ny färg för mig, men däremot en vårdande behandling med lite färg på köpet. Björn Axén lanserar i vår en inpackning med färgpigment. Produkten är främst riktad till dig med färgat hår som vill ”fylla på” färgen, men det funkar även på dig som har skadat hår – till exempel solblekta slingor. Jag själv tillhör den senare kategorin och tyckte faktiskt att det gav resultat. Visst, det kan ha varit inbillning men i så fall nöjer jag mig med det och att håret blir lent och mår bättre. Ett plus är att produkterna är veganska!


Clarins Hand & Nail Treatment Cream

Unni Zetterling, videoproducent:

Jag använder mycket handkräm och särskilt på vintern då mina händer känns väldigt torra. Clarins Hand & Nail Treatment Cream är den bästa handkrämen jag någonsin har testat. Den känns inte kladdig utan går snabbt in i huden. Även om man tvättar händerna så känns det som att man inte behöver smörja in sig igen då krämen ’fortfarande sitter kvar’.


Weledas Citrus Creamy Body Wash

Jennie Sandberg, chefredaktör:

Nytt år, nytt liv – och ny duschrutin! Jag behöver all draghjälp jag kan få för att piggna till på morgonen, att kickstarta med Weledas Citrus Creamy Body Wash hjälper till. Trots den intensiva doften är den skonsam mot huden. Att den dessutom är ekologisk och bara kostar 62 kronor gör den här produkten till min eviga januarivinnare.

Läs också: Plattång, locktång och hårfön – nio stylingverktyg i olika prisklasser