Artikeln innehåller reklamlänkar

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i juli

Varje månad testar redaktionen mängder av produkter. De här är våra absoluta favoriter inför juli månad.

Läs också: Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i maj

Sunscreen Mousse SPF50 från EVY Technology (länk till Adtraction)

Nathalie Mark, digital redaktör:

Att solkräm är A och O på sommaren känner nog de flesta till. Men jag tror att många med mig också har väldigt svårt för den där kladdiga hinnan som uppstår när man smörjt in sig, särskilt om man är på stranden och då drar till sig varje sandkorn likt en gigantiskt dammsugare. Därför älskar jag Sunscreen Mousse från EVY Technology (länk till Adtraction). Eftersom solskyddet är i mousseform är det lätt att applicera och går snabbt in i huden vilket gör kladdet minimalt. Den finns i flera SPF-nivåer men ska du till sydligare breddgrader – ta SPF 50.

Och vill du kan du efter en dag på stranden smörja in dig med den nya produkten Daily Tan Activator (länk till Adtraction). Det är en mousselotion som går in i hela översta hudlagret och återfuktar vilket gör att solbrännan förlängs och du skyddar huden bättre. Win-win.


Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream från bareMinerals (länk till Adtraction)

Elsa Sjögren, digital redaktör:

Jag tycker om väldigt lätta foundations som låter hudens textur och lyster synas, särskilt på sommaren när jag får fräknar. Och Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel (länk till Adtraction) är perfekt för just det. Du får en väldigt lätt täckning, fin lyster och en god dos fukt (perfekt för oss torrisar). Dessutom innehåller den SPF, något som är extra viktigt under sommarmånaderna. Du behöver inga borstar eller beautyblenders för en fint resultat, jag tycker att fingrarna är de bästa verktygen.

Läs också: 9 av 10 skönhetsprodukter är dyrare på taxfreen


Haloscope från Glossier

Jennie Sandberg, chefredaktör:

Well, hello GLOW! Jag tackar aldrig nej till lite extra lyster, men tycker att de flesta produkterna antingen gör mig för blank (ett svettigt intryck kan jag fixa på annat sätt) eller har för stora glitterpigment. Men mirakelstiftet Haloscope från Glossier, som innehåller ljusreflekterande kristallpulver, ger precis den där naturliga touchen jag vill ha. Det innehåller dessutom vårdande oljor, perfekt!

Läs också: Vet du din färgpersonlighet? Det borde du – och vi har testet


Schampo, balsam och infusion från Martinsson King

Emma Blomberg, moderedaktör:

Jag älskar när hårvårdsprodukter blir nya favoriter. Här har vi ett sånt tips! Det nya svenska hårvårdsmärket Martinsson King har skapat en serie med schampo, balsam och tre olika infusions. Beroende på hårtyp och önskad styling blandar du i en infusion – smoothing, volume eller hydrating – i schampot eller applicerar som leave in-produkt efter tvätt. Resultatet? Ett lent hår som håller sig rent längre än vanligt. Ett plus för att produkterna är veganska!

Läs också: F*uck Trump – läppstiftet som hjälper separerade flyktingfamiljer i USA