Bäst i test: Skönhetsprodukter i juni 2020

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i juni

Varje månad testar vi på redaktionen ett helt gäng olika produkter. Här är våra absoluta skönhetsfavoriter just nu.

Läs också: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i maj

Clear pore resurfacer från Skincity Skincare

Clear pore resurfacer från Skincity Skincare

Nathalie Mark, redaktionschef:

Jag har ett problem med hudvård – jag har inget tålamod. Jag vill att min rutin ska gå undan, särskilt på kvällen så jag inte förlorar en enda minut av min värdefulla sömn. Därför älskar jag alla typer av leave-on-produkter. Allt man bara kan dra på ett lager av och sen glömma bort passar min livsstil perfekt. En av mina nya favoriter är Clear Pore Resurfacer från Skincity Skincare. Det är en exfoliering för ansiktet som innehåller 5 % AHA/PHA och 2 % BHA – lagom mycket syror som peelar utan att irritera huden. Den jämnar ut ansiktets struktur, löser upp tilltäppta porer, lugnar huden och får in bra med fukt dessutom. Allra bäst är att man kan använda den varje dag, så jag behöver aldrig komma ihåg när jag använde den sist. Den bara åker på varje kväll nu och min hud känns verkligen mycket mer jämn och ren. Älskar!


The Body Shops Zesty Lemon Body Scrub

The body shop Special Edition Zesty Lemon Body Scrub

Emma Blomberg, moderedaktör:

Det här med kroppsskrubb har aldrig riktigt varit min grej. Jag tillhör den där skaran personer som gillar när saker och ting går snabbt och effektivt – så även i min skönhetsrutin. Så att lägga tid på att skrubba kroppen i duschen har aldrig varit aktuellt. Tills nu! Vad som fick mig att ändra uppfattning? Att The Body Shops nya skrubb med doft av citron helt enkelt luktade så otroligt gott, i kombination med coronas enda fördel, mer tid i vardagen. Jag kunde inte låta bli att testa! Nu, en dryg månad sedan jag använde produkten första gången, har den blivit en riktig favorit. Och jag tycker till och med att det är härligt att stanna kvar i duschen några minuter extra för att skrubba loss. Såhär inför sommaren känns det ju dessutom klockrent att borsta av sig döda hudceller för att få en len och mjuk hud. Håller du med? Löp och köp!


Skin Treat Moisture Support Overnight Face Mask

Skin Treat Moisture Support Overnight Face Mask

Louise Åström, digital redaktör:

Mitt ansikte är en riktig primadonna när det kommer till mängden resurser som krävs för att hålla det återfuktat. Om jag inte dricker tillräckligt med vatten och uppehåller en rutin med fokus på fukt så protesterar det. Ingenting får heller ha för starkt innehåll för då kliar det och blir lätt flammigt. Jag blev galet positivt överraskad när jag testade Skin treats fuktmask med ekologisk avokadoolja och fikonkaktus. Jag smörjer på en klick efter att jag gjort min kvällsrutin och det är som att mitt face bara slurpar upp den. På morgonen vaknar jag upp len som en persika! Att förpackningen är supersmidig utan kork man kan tappa (klantig – jajjemän) är dessutom ett extra plus. Du vrider bara så kommer en liten pump upp. Den här kommer vara min go-to-grej hela sommaren efter svettiga dagar.


EVY Technology Daily Defence Face Mousse

EVY Technology Daily Defence Face Mousse

Annie Li Eriksson, digital redaktör:

Hej sommar, sol och SPF! Nu under dessa soliga tider har jag blivit extra noga med att smörja in ansiktet med solskydd. Solens starka strålar förstör ju som vi alla vet vid det här laget hudens kollagen och elastin. Så om du vill undvika att se ut som ett russin om ett par år – eller det viktigaste, inte få hudcancer – gäller det att sola säkert. Eftersom jag inte gillar solkrämer som ger fet och glansig hy, har jag börjat använda mig av Evy Technologys Daily Defense Mousse med SPF 50. Moussen sjunker snabbt in i huden och återfuktar – utan att lägga sig som en tjockt lager ovanpå. Den är dessutom vattenfast, vegansk och skyddar mot blue light.


Vichy Ideal Soleil Face and Body Milk

Vichy Ideal Soleil Face and Body Milk

Unni Zetterling, videoproducent:
Vichy Ideal Soleil Face and Body Milk SPF 30 är min favorit av solkrämer för kroppen. Den sjunker snabbt in i huden, kladdar inte och jag har aldrig bränt mig när jag använt den. Eftersom jag haft den här solkrämen de senaste åren ihop med sol och bad så framkallar doften på en gång känslan av semester och lata dagar, något jag längtar starkt efter just nu.


Läs mer: Solskydd för ansiktet – här är SPF-produkterna för alla hudtyper