Månadens skönhetstips juni

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i juni

Varje månad testar vi på redaktionen ett helt gäng olika produkter. Nedan listar vi våra absoluta skönhetsfavoriter i juni.

Läs också: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i maj

Lumene Lähde Nordic Hydra Oxygenating Day Fluid SPF30

Nathalie Mark, ansvarig redaktör:

När solen nu äntligen smugit sig fram är det viktigt att direkt börja jobba med solskyddet. Jag vet det är uttjatat, men det som skadar huden mest av allt är just solens strålar och jodå, du blir brun även om du är jättenoga med solskydd. Det många inte tänker på är dock att du även utsätts för strålning om du exempelvis jobbar framför en dator. Därför är det smart att välja en dagkräm som redan har SPF i dig så att du har ett bra grundskydd från början. Min favorit är Lumenes nya dagkräm som har hela 30 spf samtidigt som den återfuktar så skönt utan att bli det minsta kladdig. Det är helt klart min nya bästa hudvårdsvän!


By Terry Brightening CC Powder

Emma Blomberg, moderedaktör:

Okej. Jag älskar matt hy och är inget fan av glow-hysterin (ja, det kan vi väl ändå kalla det?) som råder. Tills nu. Vad det var som fick mig att gå över till andra sidan? Svaret är en kombination av att sommaren är här och By Terrys Brightening CC Powder. Pudret har blivit en storfavorit i badrumsskåpet – och i väskan. Den doftar, likt andra produkter i samma serie, så gott att jag vill äta upp den och ger lyster utan att det känns för ”påsminkat”. Dessutom innehåller den vårdande ingredienser. Kalla mig sist på bollen om du vill, men jag är så pepp på en sommar med glow nu!


Tan Luxe Illuminating self-tan drops

Annie Li Eriksson, digital redaktör:

Är jag besatt av att vara brun? Njae, kanske inte. Men jag vill inte vara likblek. Jag har på senare tid blivit mer försiktig med att sola mig. Därför använder jag mig av Tan Luxe Illuminating self-tan drops 1-2 gånger i veckan. Jag smörjer in den tillsammans med min nattkräm och tar då endast en droppe åt gången för att uppnå en naturlig och diskret ”bränna”. Ju fler droppar desto brunare blir du. Den ger omedelbar effekt efter cirka två timmar och man får en jämn och naturlig färg. Ibland smörjer jag även in halsen så att det inte uppstår en tydlig färgskillnad mellan hals och ansikte. Och priset för dessa gyllene droppar? Cirka 400 kronor, men en flaska håller väldigt länge. Jag har haft min i ett år och har knappt tagit slut på hälften än.


Redken Frizz Dismiss Smooth Force Lightweight Smooting Lotion Spray

Unni Zetterling, videoproducent:

Mitt lockiga hår blir lätt frissigt. Kan lätt påstå att jag inte är svårövertalad att testa nya hårprodukter som ska göra mina lockar släta och fina. Så när jag trillade över den här produkten var jag tvungen att testa. Jag är supernöjd, det är en lätt spray som inte tynger ner och hjälper till att få styr på frisset och när kollegan säger ”idag har du en bra hårdag” så måste jag ge väl godkänt till den här produkten.


Clarins Sun Care Body Cream SPF30

Jennie Sandberg, chefredaktör:

Sol, vind och vatten. Och Clarins Sun Care Body Cream! Jag älskar solen och bränner mig sällan tack vare gott pigment och goda hudvårdsvanor. Men när det kommer till solskydd har jag, som sig bör, mer fokus på SPF än mjukgörande egenskaper. Döm om min förvåning när jag fick en veckas close encounter med den här pärlan från Clarins. Min hud har aldrig varit så len, mjuk och väldoftande. Den är dessutom lätt att applicera, absorberas snabbt och lämnar varken överläppssvett eller finnar efter sig. Den här kommer bli min självklara strandbästis 2019.

Läs mer: Dagkräm med SPF: Här är 12 dagkrämer som innehåller solskydd