Bästa skönhetsprodukterna i mars 2020

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i mars

Varje månad testar vi på redaktionen ett helt gäng olika produkter. Här är våra absoluta skönhetsfavoriter just nu.

Läs också: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i februari

Tarte – Lights, camera, lashes 4-in-1 mascara

Nathalie Mark, redaktionschef:

Jag tycker att det är svårt att hitta en mascara som lever upp till alla mina krav. Jag vill att den ska förlänga fransarna, ge bra volym, vara riktigt svart men för allt i världen inte klumpa ihop sig. Och om den börjar smula eller falla ned under dagen så åker den rakt i papperskorgen. Därför blev jag så förvånad över att jag helt missat kultmascaran Lights, camera, lashes™ från Tarte. För den gör verkligen allt detta – och det riktigt bra dessutom! Inte en klump så långt ögat kan nå, den håller hela dagen utan att fälla och den ger snygg volym och långa fina fransar. Jag är chockad! Den här åker ned i necessären på lång sikt och jag har redan planer på att köpa en ny så jag inte behöver gå en enda dag med en annan mascara igen.


Continu Cystine Overnight Treatment

Emma Blomberg, moderedaktör:

De senaste åren har även jag kommit att älska rådande skönhetstrend och tycker det är riktigt mysigt att smörja i hyn med en härlig kräm eller låta brynen få sig en boost av ett serum. Men jag är också lat. Eller låt oss säga, noga med vad jag vill lägga min tid på. Det ska vara smidigt, annars får det vara! Därför har jag tidigare ratat hårkurer som ska sitta i en hel natt. Att duscha på kvällen, lägga i en mask, sova med blött hår, duscha igen på morgonen – bara för att få glansigt hår? Nej, tack.

Men! Nu har jag äntligen hittat en nattprodukt att älska. Det är nya hårvarumärket Continu som ligger bakom Cystine Overnight Treatment, en behandling som stärker, reparerar och skyddar håret. Och den appliceras i TORRT HÅR! Natten innan du ska tvätta svallet masserar du in produkten i det torra håret och sen tvättar du det som vanligt morgonen efter. Du hör ju vad smidigt! Resultatet då? Mina torra lockar har tackat mig kan jag meddela. Håret känns piggare, mjukt och produkten doftar gott. Den kostar inte heller en förmögenhet.


Dyson airwrap


Louise Åström, digital redaktör:

Det må vara ytligt men det går inte att undgå det faktum att en bra hårdag kan förvandla en grå tisdag till en helt okej tisdag (jag har ett problem med tisdagar). Jag har testat stylingverktyget Dyson airwrap som kommer med ett helt gäng funktioner. Bland annat fön och rundborste med varmluft. Men det den framför allt är känd för är den så kallade airwrap-tekniken där ditt hår blåser runt ett munstycke och får det att de ut som att du faktiskt behärskar konsten att skapa lockar genom att föna håret med rundborste. Jag älskar att det känns som att jag lever i framtiden när jag använder den. Det enda som svider här är priset. För dig som funderar på att investera i en airwrap skulle jag tipsa om att först svänga förbi salongen i Mall of Scandinavia, om du har vägarna förbi Stockholm. Där kan du känna på verktyget och dessutom få håret tvättat och stylat för en betydligt billigare peng!


Loelle Hemp seed oil

Annie Li Eriksson, digital redaktör:

Sedan Loelles hampafröolja kom in i mitt liv har min hud på RIKTIGT förändrats. Trots att jag alltid varit noga med att peela och smörja in mig har jag har alltid varit torr och knottrig. Men efter att ha använt denna mirakelolja ett fåtal gånger så har jag redan märkt en stor skillnad – huden är numera len och smidig! Så om du letar efter en mirakelolja kan jag starkt rekommendera denna. Färgen och konsistensens påminner om olivolja. Den är rik på både omega-3 och omega-6 som stärker hudens eget barriärskydd. Ett stort plus är att oljan kan användas till både kropp, hår och ansikte. Oljan har en antiaging effekt och är dessutom vegansk och ekologisk. ÄLSKAR!


Moroccanoil Light Treatment

Unni Zetterling, videoproducent:

Under den här perioden blir mitt hår som sämst. Det känns som jag skulle kunna gå runt med en inpackning dygnet runt och ändå inte få tillräckligt med fukt. Men den här oljan är en riktig räddare! Håret upplevs som mycket friskare och får en fin naturlig glans. Den tar bort frisset och topparna håller ihop. Det är faktiskt första oljan som passar mitt skandinaviska hår utan att tynga ner och bli för flottig.


The Body Shop – Seaweed Oil-Control Gel Cream

Saga Aginger, praktikant:

Låt oss ännu en gång prata om huden i mitt ansikte. Den är torr och full av talg på samma gång. Svår att balansera. Feta krämer kan göra att den blänker ikapp med mina glasögon. Men krämer som inte är tillräckligt tjocka lämnar den istället torr som en öken. Ordet är blandhy.

Därför jublade jag av lycka när jag klev in på Body Shop och blev rekommenderad en specifik hudkräm. Den är skapad för oss med just blandhy – med uppdrag att balansera. Efter en testvecka kan jag konstatera att jag är nöjd med resultatet. Krämen går lätt in i huden och jämnar ut oljenivån. Att jag blir mindre torr är ett faktum, men jag inbillar mig också att jag blir aningen mindre glansig. Jag känner mig fräsch, helt enkelt! Ett stort plus i kanten är också att Body Shops produkter är cruelty free. Det gör att min nya kärlek till ansiktskrämen känns rätt, ända i själen.

Läs mer: Boosta huden med fukt! 6 ansiktsoljor som gör jobbet