Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i mars

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i mars

Varje månad testar vi på redaktionen ett gäng olika produkter. Här är våra skönhetsfavoriter i mars.

Läs också: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i februari

Maison Margiela Replica By The Fireplace

Jennie Sandberg, chefredaktör:

Brinnande trä och kastanjer? Det låter inte som min traditionella melodi, men jag har blivit fullständigt besatt av dessa mustiga, kraftiga och vansinnigt underbara dofter. Hittills har jag fått nöja mig med att bränna doftljus för glatta livet, men börjar ledsna på kostnaden per timme för att elda Byredos Tree House. Men så gjorde jag det där som kännetecknar en riktigt bra parfym: jag stoppade en vilt främmande kvinna på gatan för att ta reda på vad hon bar för doft. Svaret var Replica by the fireplace av Mason Margiela, en kaxig ta-för-sig-cocktail av läder, glödande trä och peppar. Och nu är det istället folk som stannar för att ställa samma fråga till mig.


Foreo Iris

Emma Blomberg, moderedaktör:

The bags under my eyes är definitivt inte Chanel just nu. Så redan när jag första gången sa hej till Foreos produkt Iris ställde jag mig positiv till vår kommande relation. Iris ger ögonmassage som ska minska mörka ringar, påsar under ögonen och fina linjer. Du applicerar din ögonkräm eller serum runt ögonen och masserar sedan in den med hjälp av den vibrerande prylen. Nej, jag kan inte svära på att den motverkar rynkor – eller för den delen suddar ut mörka ringar – men det känns väldigt skönt att massera området runt ögonen med den och ögonkrämen tas lättare upp av hyn. Om du är en av alla som fastnat för varumärkets hajpade rengöringsborste Luna är jag ganska säker på att du kommer gilla även den här.


Footner Wonder Scrub

Nathalie Mark, digital redaktör:

Efter en vinter i murriga kängor är jag pepp på att släppa ut mina fötter i lite lättare sneakers igen. Men fötterna är inte vad de brukade vara och då kan en omgång med fotskrubb vara precis det som behövs. Jag tycker få skrubbar ger någon slags effekt alls men denna Footner Wonder Scrub gör verkligen jobbet! Dessutom är det en go 3-i-1-produkt som både skrubbar, mjukgör och dessutom blir varm när du lägger på den. Det gör att foten mjukas upp ännu mer och skrubben kan jobba ordentligt. Jag kanske inte får silkeslena fötter av den, men det tror jag inte är möjligt om jag inte kan få byta fötter med ett spädbarn. Men riktigt skönt är det och mjukare blir fötterna åtminstone!

Läs mer: Stramar ansiktet? Sju produkter som räddar din torra hy


Waterclouds repair shampoo

Unni Zetterling, videoproducent:

Fick tips på det här schampot av en kompis som är frisör. Jag blir nämligen smått tokig på mitt lockiga hår som särskilt under vintertid har tendenser att bli väldigt frissigt. Nu använder jag inget annat schampo. Det reder ut och tillför en massa fukt utan att tynga ner och bli fett. En fantastisk produkt!

Läs också: Plattång, locktång och hårfön – nio stylingverktyg i olika prisklasser