Redaktionens skönhetsval för november

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i november

Varje månad testar vi på redaktionen flera olika produkter. Nedan listar vi våra absoluta skönhetsfavoriter just nu.

Läs också: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i oktober

Youth To The People – Superberry Hydrate Glow Dream Mask

Nathalie Mark, redaktionschef:

Hösten är här med besked och min torra hud kommer då som ett brev på posten. Om posten hade levererat brev extremt punktligt, vill säga. Den här tiden på året behöver jag med andra ord bara fukt, fukt, fukt och åter fukt. Varje kväll innan jag ska sova smetar jag på rejält med en återfuktande nattmask och den senaste i raden är Superberry Hydrate Glow Dream Mask från Youth to the People. Och jag älskar den! Den glider mjukt in i huden utan att kladda, innehåller antioxidanter och c-vitamin och lämnar efter sig en fruktigt uppfriskande doft likt en riktigt god sorbet. Njutet är stort och enda besvikelsen är att jag redan nått botten på burken. Dags att investera i ännu en!


Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

Emma Blomberg, moderedaktör:

Får det lov att vara en c-vitaminboost i novembermörkret kanske? Jag nappade i alla fall på noll och inga sekunder när jag hörde om Eucerins nya produkt. Serumet, som är fullt av just vitamin c, räcker i ungefär 10 dagar och appliceras på morgonen innan ansiktskräm. Så, vad är den här lilla kuren bra för då? Förutom att den skyddar mot yttre påfrestningar som sol och föroreningar, och samtidigt boostar kollagenet och stärker hudens eget försvarssystem, menar du? Den utlovar även lyster och ger ansiktet en rejäl återfuktning. Och jag tycker verkligen att den funkar! Efter dag tio (eller redan innan det om jag ska vara ärlig) kändes huden liksom PIGG. (Jag fick faktiskt höra just det av en kollega jag mötte i hissen!). Dessutom doftar den gott! Sugen på att testa? Viktigt att du använder solskydd.


Glossier Futuredew

Louise Åström, digital redaktör:

Är detta ännu en produkt som påstår sig ge mig ett fräscht glow men bara kommer göra att jag ser ut som det nya vaxdockefiltret på instagram?, frågade jag mig själv innan jag testade Glossiers nya produkt Futuredew. En oljeserumshybrid du tar på efter din dagkräm, men innan resterande smink. Två pump sägs det, men jag körde ett. Futuredew innehåller både näringsrika oljor och lystergivande plantbaserade extrakt och ska dig en återfuktande look i 12 timmar utan att kännas kladdig. Som så många andra gånger (varför gör jag alltid såhär?) bestämde jag mig för att prova den precis innan jag skulle iväg på födelsedagsfest med cirka noll sekunders marginal att göra om sminket (fatalt misstag nyår 2011). Denna gång blev det dock en fullträff! Jag tror aldrig att min bas känts så jämn. Dessutom poppade min vanliga highlighter lite extra, fast på ett sånt där ”äsch, det här gick på 5-minuter”-sätt. Ny favvo!


Depend Myrra & Avokado Nagelolja

Annie Li Eriksson, digital redaktör:

Jag brukar ofta tipsa om olika hudvårdsprodukter till ansiktet, alltifrån serum till ansiktsmasker. Men den här gånger är det faktiskt naglarnas tur att få lite kärlek! Därför vill jag slå ett slag för Depends nagelolja, som bland annat innehåller myrra, avokado- och olivolja samt E-vitamin. Oljan stärker och fuktbalanserar naglarnas kvalité. Perfekt för oss med torra och flisiga naglar. Mina blir dessutom extra torra och tråkiga nu under vinterhalvåret. Ett tips är att peela nagelbanden innan med en nagelpeeling. Efter att ha peelat och sen masserat in oljan märkte jag en tydlig skillnad på naglarnas kvalité. De blev slätare, glansigare och kändes återfuktade. Jag har ställt oljan på mitt nattduksbord för att jag varje kväll ska försöka komma ihåg att smörja in dem. Flaskan kostar 79 kronor i butik, så spring och köp!


Estee Lauder – Pure Color Envy Sculpting Gloss

Unni Zetterling, videoproducent:

Pure Color Envy Sculpting Gloss, i färgen Reckless Bloom, är läppglanset som jag ramlade över inför ett bröllop. Jag var på jakt efter det lite lagom färgstarka och glansiga läppstiftet med lång hållbarhet.Jag är glad att säljaren prånglade på mig det snäppet dyrare läppglanset för jag har varit så nöjd – och jag har fått flera komplimanger för mina lagom glansiga läppar.

Läs mer: 7 populära serum i höst – för dig med torr hud