Redaktionens skönhetsval

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i november

Varje månad testar vi på redaktionen flera olika produkter. Här är våra absoluta skönhetsfavoriter inför november.

Läs också: Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i oktober

Elemis Pro-collagen cleansing balm

Unni Zetterling, videoproducent:

Rengöring från himlen! Den här är helt underbar. Mild men grymt effektiv rengöring med riktig spa-känsla och med en doft av eucalyptus, lavendel och kamomill. Torkar inte ut eller irriterar huden och man kan även använda den som en uppiggande mask vilket kan behövas i novembermörkret.


Leegeehaam 5a Control Emulsion

Emma Blomberg, moderedaktör:

Så föll även jag för K-beauty, trendernas trend (får man väl ändå säga?) just nu. Leegeehaam är Koreas första hudvårdsmärke klassat som comeceuticals, alltså hudvård framtaget tillsammans med läkare genom klinisk forskning. Och det där går jag igång på! Den här serien passar dig med känslig och oljig hy extra bra, eller om du har acne. Jag har egentligen varken känslig hy eller acne, men föll för att produkterna kontrollerar oljenivån och minskar glansighet under dagen. De ger en matt look som jag (håll andan nu alla ni som älskar glow) alltid eftersträvar. Emulsionen ovan är en lätt kräm som doftar gott och snabbt går in i huden.

Psst! Läs allt om den koreanska 10 stegsmetoden här!


Eucerin Dermopurifyer Skin Renewal Treatment

Nathalie Mark, digital redaktör:

Först var det sommar. Sen var det höst i ungefär två dagar och nu känns det redan som vintern är här. Och det är inte konstigt att huden blir lite ledsen när man är ute i snålblåst och snöblandat regn och sedan spenderar större delen av dagen på ett kontor med torr luft. Min hud har i alla fall fått spader och börjat jobba fram blemmor och finnar som vore jag tonåring igen. Det var bara att krypa till korset och gå till mitt favoritställe: Apoteket. Väl där blev jag tipsad om Eucerin Dermopurifyer Skin Renewal Treatment – och halleluja! Det är en lätt kemisk peeling, med både AHA- BHA- och PHA-syror, och bäst använder du den på kvällen istället för serum och innan en återfraktande kräm eller nattmask. På riktigt gör denna mirakel. Min hud har blivit slät och glowig igen och jag längtar till kvällen så jag får sätta på lite mer.

Läs mer: Stramar ansiktet? Sju produkter som räddar din torra hy


Bare Minerals Blemish Rescue Skin Clearing Foundation

Jennie Sandberg, chefredaktör:

Jag har fått enormt starka känslor för Bare Minerals nya foundationpuder Blemish Rescue. Som namnet antyder är det inte enbart i make up-syfte som produkten tar plats i neccessären, den jobbar också aktivt mot blemmor. Tillsammans med borsten från samma märke (som skulle kunna vara en trollstav) fixar jag en hållbar bas, som också kan extraknäcka som concealer under mina novemberögon. En Queen som inte bara täcker mensfinnen på hakan, den förkortar också livstiden på den!


No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Eye Cream

Sara Zettergren, digital redaktör:

I skönhetsdjungeln finns det idag tiotusentals olika typer produkter, men jag lever efter att alltid använda dagkräm och ögonkräm. Min favorit är No7 Restore & Renew Face & Neck Multi Action Eye Cream. Den lägger sig bra på huden och känns inte fet. Den minskar också påsar och mörka ringar under ögonen, vilket behövs extra mycket nu när hösten är här.

Läs också: Läppstift, choklad eller sandelträ? Baaam har testat H&M:s nya parfymer