Artikeln innehåller reklamlänkar
Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i september

Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i september

Varje månad testar redaktionen mängder av produkter. De här är våra absoluta favoriter inför september.

Läs också: Redaktionens val: Skönhetsprodukterna vi inte klarar oss utan i augusti

Cleansing lotion från Idun Minerals (länk till butik)

Sara Zettergren, digital redaktör:

Efter sommaren är min hud torr och irriterad vilket betyder att jag behöver en bra rengöringslotion som inte gör det värre. Idun Minerals Cleansing lotion (länk till butik) är riktigt snäll mot huden. Den tar också enkelt bort smink samtidigt som den återfuktar och efteråt känns min hud både ren och len. Funkar också jättebra för att ta bort vattenfast makeup!


Flyliner Longwear Liquid Eyeliner från Fenty Beauty (länk till butik)

Nathalie Mark, digital redaktör:

Under sommaren släppte Rihanna ytterligare en sminkkollektion för sitt märke Fenty Beauty – denna gång under namnet The Moroccan Spice Collection. Och trots att det bland annat släpptes en fin och användbar ögonskuggepalett är det eyelinern jag fastnat för. I alla år har jag använt kultförklarade och vattenfasta Isadora Glossy Eyeliner (länk till butik) utan en tanke på att byta, men nu har jag fått tänka om.

Tillsammans med Pro Filt’r Amplifying Eye Primer (länk till butik) har hennes Flyliner Longwear Liquid Eyeliner (länk till butik) blivit en riktig favorit som åkt rätt in i min dagliga rutin. Eyelinern är så lättmålad, kolsvart, ger knivskarpa vingar och sitter verkligen på plats. Jag som alltid tvekat inför eyeliner i pennform har fått göra en 180-gir och säga att jag haft fel. Denna är svart guld.


Aroma therapy-oljorna från Tata Harper

Jennie Sandberg, chefredaktör:
Hej höst. Nu är det hög tid att boosta humöret, huden och orken. Jag får ofta beröm för att jag levererar på samtliga av dessa tre punkter, men få vet att jag har lösningarna i necessären. Där har jag nämligen några aromterapi-oljor från ekobeautydrottningen Tata Harper.

De små praktiska roll on-flaskorna tar ingen plats och räcker extremt länge. Några djupa andetag och en snabb ritual där jag applicerar Aromatic Stress Treatment på handleder, tinningar och halsens pulspunkter blir räddningen när stressen knackar på. Och absoluta favoriten Soin Energie är mitt livselixir på riktigt. Jag älskar att ta några extra droppar i handflatorna och massera in i ansiktet. Sen kan inget stoppa mig den dagen!

Läs också: Läppstift, choklad eller sandelträ? Baaam har testat H&M:s nya parfymer


Restore Hair Serum från & Other Stories (länk till butik)

Emma Blomberg, moderedaktör:

Den här sommaren var magisk på så många sätt. Håret nu efteråt, inte lika magiskt. Just nu är mitt enda fokus inom skönhet att reparera och återfukta det solblekta barret som verkligen har blivit totalförstört under semestern. Jag passade på att testa & Other stories nya hårvårdsprodukter och kan verkligen tipsa om deras Restore Hair Serum (länk till butik). Produkten överträffade mina förväntningar och suddade nästan ut frasen sommarfrissigt hår ur ordboken helt och hållet.

Läs också: Kicks släpper limiterad skönhetskollektion – Baaam har testat


Neroli freshener från Maria Åkerberg (länk till butik)

Unni Zetterling, videoproducent:

Nu när hösten närmar sig och luften blir torrare är Neroli freshener från Maria Åkerberg (länk till butik) en räddare. Det är perfekt att starta dagen med denna som gör att man både piggnar till och återfuktar huden. Ett tips är att även ha en flaska på skrivbordet, så känns luften vid datorn genast lite bättre. Neroli freshner är ett fuktbevarande ansiktsvatten utan alkohol, som är lätt porsammandragande samt neutraliserar vattnets uttorkande effekt och förbereder huden för efterföljande produkter.

Läs också: Djurmönstrat är höstens stora trend – här är 11 snygga köp