ruby rose urban decay

Orange is the new Black-stjärnans spännande jobb på Urban Decay

Urban Decay + Ruby Rose från Orange is the new Black = sant. Stjärnan är sminkjättens nya ansikte utåt.

I går gick Ruby Rose själv ut med nyheten om att hon är Urban Decays nya ansikte utåt på Instagram. Men Orange is the new Black-stjärnans roll blir inte bara en klassisk talesperson, titeln är ”Most addictive new vice”.

Och vad betyder det, mer exakt? ”Att fortsätta rocka vår värld och sprida ordet om vårt uttrycksfulla sätt, beroende av färg och ”beauty med en edge”, förklarar Wende Zomnir från märket i ett pressmeddelande, och fortsätter med att sminkföretaget är ett stort fan av skådespelerskan och modellen.

”Vi signade Ruby Rose för att allt Urban Decay gör är feminint, farligt och kul. Med hennes badass-look, fuck it-attityd och lekfulla personlighet är Ruby precis vad vi letar efter”.

Läs även:
Caitlyn Jenner gör läppstift med MAC för att stötta transsexuella
Alicia Vikander om svenska beautyfavoriten: ”Den kostar typ 20 kronor”
Att välja rätt nyans på foundation – så gör du

Ruby själv säger att det är märkets individualitet som fick henne att skriva kontrakt.

”Urban Decay tror på att stötta individualitet och att uttrycka sig själv – två värden som är viktiga för mig – eftersom alla förtjänar friheten att visa sin personlighet att upptäcka sina rätta jag”, sade hon.

Den första bilden från samarbetet har redan släppts, och vi kan bara gissa att en riktigt färgglad och lekfull kampanj lär sätta igång inom kort.

Läs även:
Kakan Hermansson snackar dyra serum, nagelkonst och feminism med Baaam
Sofi Fahrman om vårens nageltrender 2016
”Är dyra produkter bättre än billiga?” – hudvårdsexperten förklarar

Foto: Urban Decay