Blont hår som behöver en hjälp på traven? Här är produkterna

Så får du tillbaka kalla toner i ett hår som lätt blir gult

Har du också problem med att ditt blonda hår lätt bli oönskat gult? Då är du inte ensam. Här tipsar vi om sju alternativ som kan hjälpa dig att nyansera de varma tonerna tillbaka till en askig färg igen.

Vi har alla varit där – ja, i alla fall vi som någon gång färgat håret i en kall blond nyans. Man kommer hem från frisören och färgen i håret är askigt blond, precis som man bad om. Men sen går det ett tag och så kommer det tillbaka, de gula tonerna!

Hur man än gör så är de lätt att ett blont hår med kalla nyanser tillslut drar åt sig av de varma tonerna igen, och då kan håret återigen börja skifta i gult eller oranget. I de läget finns det inte så många val om man inte vill gå tillbaka till frisören, för att få tillbaka en kall ton i håret igen. Att färga håret hemma är både svårt och kan slita på håret i onödan. Men, om du ändå vill ha tillbaka de kalla tonerna utan att betala mycket pengar finns det ett alternativ. Du kan nämligen prova ett silverschampo eller annan produkt som är speciellt framtagen för att fräscha upp ditt blonda hår och ge det en push i rätt riktning igen.

Nedan tipsar vi om sju alternativ som ska hjälpa till att ta bort gula toner i ett blont hår. Scrolla ner för att hitta din favorit!

7 populära silverschampon i butik just nu

Hårinpackning för blont hår som ska återfukta och behålla färgen i behandlat hår, från Maria Nila. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Silverschampo som ska toner ner gula toner i ett blont hår, från Fanola. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Vårdande inpackning för färgat blont hår som ska ge glans och dämpa gula toner, från Björn Axén. Här kan du köpa de (reklamlänk från Adtraction).

Schampo och balsam som ska ge håret glans och motverka gula toner, från Kevin Murphy. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Vegansk inpackning som ska neutralisera gula toner i blont hår, från Ida Warg. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Leave-in spray som ska motverka gula toner i blont hår och fräscha upp det direkt, från Kevin Murphy. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Färgbomb med lila toner som ska motverka gula nyanser i ett blont hår, från Maria Nila. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Läs mer: 

9 populära torrschampon för olika hårtyper

Shoppingtips! Välj rätt stylingprodukt för din hårtyp

Välj rätt schampo för just din hårtyp