Ta inspiration – Sandra Beijer listar sina topp 5 skönhetsfavoriter

Ta inspiration – Sandra Beijer listar sina topp 5 skönhetsfavoriter

Baaam kikade in i "Niotillfem"-bloggaren och författaren Sandra Beijers badrumsskåp och fick veta vad hon föredrar i beautyväg.

Har du undrat hur Sandra Beijer får till sin photofinish-hy och rådjursögonfransar? Vi kollade läget med superbloggaren och författaren för att ta reda på alla hennes beautyhemligheter.


1. Lösögonfransar, ”Diamond lash”

– Jag gillar japanska ”Diamond lash” som jag köper på Ebay. Då får man fem stycken för typ tvåhundra spänn. Och de är de bästa lösfransarna som jag testat. Jag har dem mest på helger, men jag tycker att lösögonfransar pifffar upp. Då kan man liksom gå ut i sneakers. Det är fint att vara nedklädd, men med extravaganta

2. Mandelolja, Apoteket

– Kostar typ 50 spänn och gör krackelerad hud len igen. Jag smetar på den hela tiden och oljan är så pass naturlig att man typ kan äta den.

3. Concealer, ”Touche éclat”, YSL

– Jag älskar Touche éclat, precis som alla andra. Den täcker alla finnar och mörka ringar.

4. Vit ögonpenna

– Jag använder en kohlpenna från Kicks som jag lägger vid ögonvrån. Man ser piggare ut men också lite tecknad, som en seriefigur, vilket jag gillar.

5. Hårspray, Proffs

– Det är den bästa hårsprayen! Den sitter som berget utan att håret bli plastigt.

Mitt bästa skönhetstips:

– Ett tips som jag tycker är himla bra, som jag lärde mig för något år sedan, är att när man sätter på läppstift så pudrar man lite löspuder över. Man tar lite löspuder på en bit toalettpapper och duttar över. Då håller det hela natten.