Artikeln innehåller reklamlänkar
sechevite dry fast top coat recension

Topplacket till budgetpris som alla beautyprofiler hyllar

Vill du få ditt nagellack att hålla längre? Topplack är ett måste, och Seche Vite Dry Fast Top Coat är många beautyprofilers absoluta favorit.

Varje decennium släpps en ny produkt som med åren kommer att bli kultförklarad. Seche Vite Dry Fast Top Coat (länk till butik), ett klassiskt topplack, har blivit en sådan genom åren och hyllas av beautyprofiler och magasin världen över.


Seche Vite Dry Fast Top Coat (länk till butik)

Trots att produkten fortfarande är lite av en nykomling på svenska marknaden har företaget funnits sedan 1991. Deras första produkt blev en fullträff – eftersom topplacket var företagets första lansering. Genom åren har topplacket bland annat vunnit pris på InStyles ”Buys Hall of fame” och Elle Beauty Awards.

Lacket har fått topprecension efter topprecension på Amazon (länk till butik), och många menar att det är den bästa produkten någonsin. Om det stämmer? Vår åsikt om Seche Vite Dry Fast Top Coat är faktiskt att det är en budgetprodukt värd att investera i. Naglarna håller sig fräscha längre, de torkar snabbare, de blir glansigare – och den kostar bara 120 kronor (länk till butik).

Läs även:
Vanliga missen med sminkservetter som kan ge dig finnar
Guide: Så lyckas du med strobing och lyster
Sex simpla sminktips som gör att du ser piggare ut

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Baaams redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.