ANNONSSAMARBETE MED GOODIEBOX
Ladda om efter semestern – 5 produkter till skönhetshösten

Ladda om efter semestern – 5 produkter till skönhetshösten

Mer fokus på dig och mindre på sociala medier och stress. Prioritera self care i sensommar-vardagen och unna dig en skönhetsbox fylld av härliga produkter.

Vi säger inte att hösten är här, men kanske att den så smått ändå närmar sig och att vi alla borde ägna oss mer åt self care! Så låt mitten av augusti vagga in dig i en skön känsla där du fokuserar på dig själv en stund.

Tänk att höstens mantra mer ska vara ”andas in, andas ut” och mindre ständigt uppkopplad  där du har koll på allt som händer just nu, vareviga sekund. Sociala medier i all ära såklart, men desto viktigare att ha de där stunderna för sig själv.

För att göra hösten ännu lite bättre och softare kan det vara härligt att få skönhetsprodukter direkt hem. Med Goodiebox får du en pirrig överraskning en gång i månaden. Så sänk tempot lite, ta en paus och dyk in in i lite self care.

Hela innehållet i Goodiebox augusti-box Recharge.

Låt ditt hår ta plats


HairLust Hair Growth Formula Gummies – rek. pris 319 kr for 90 stk.

Att man kan ha en bra eller dålig hårdag är ingen seglivad myt. Ibland vill håret helt enkelt inte vara sådär glansigt som det är i reklamen och inte ett hårstrå vill ligga rätt. Men du kan åtminstone ge ditt hår en boost inifrån. Efter flera månader av salta bad och sol som sliter på håret är det i stort behov av vitaminer. Dessa yummy gummies från HairLust är inte bara fantastiskt smarriga utan är också fyllda med alla vitaminer som ditt hår behöver!

Lägg tid på rengöring

SEACRET Makeup Remover Wipes –  rek.pris 263 kr

Stäng in dig för egentid i badrummet när det är dags för rengöring. Att vara medveten i sin kvällsrutin är precis vad du behöver när vardagen kickat igång igen. Och dessa lyxiga remover wipes från Seacret är verkligen härliga. De innehåller havets fantastiska och närande egenskaper – berikade med mineraler från Döda havet. Tar bort smink skonsamt samtidigt som de återfuktar din hud.

Dofta som ditt bästa jag

ZARKOPERFUME PINK MOLéCULE 09009 – rek. pris 1100 kr för 100 ml

Om du brukar vara försiktig med parfym på sommaren på grund av solen så kan du verkligen se fram emot en väldoftande höst. Bli avkopplad deluxe hemma i soffan samtidigt som du doftar ljuvligt av varma vårvindar, mörkt skogsträ och rosa bubbel. Det bästa med denna härliga lilla parfym är att den anpassar sig efter dig och ger dig en unik doft.

Piffa upp din dag med färg

Lord&Berry MADE TO MEASURE Lip Color – rek.pris 191 kr

De målade läpparnas bästa tid är här! Vilken grå vardag som helst kommer bli lite härligare med en stark färg på läpparna. För att slippa att läppstiftet flyter ut på huden kring läpparna är det perfekt att grunda med en läppenna runt läpparnas konturer. Eller så duttar du lite färg i mitten av läpparna med pennan och suddar ut för en sober look, alternativt fyller läpparna helt med pennan. Denna kommer från Lord&Berry och är i en härligt höstig mauve-nyans.

För flawless skin

Benefit Cosmetics The POREfessionals – rek. pris 370 kr för 22 ml

När huden varit lätt solkysst är man mindre sugen på att gå tillbaka till att känna sig glåmig och trist. Möt hösten med flawless hy samtidigt som du känner dig omhändertagen av en riktigt ikonisk primer som Benefit Cosmetics The POREfessionals – som gör din hud jämnare och skapar en perfekt bas för andra produkter. Eller använd den för sig själv bara!

Upplev alla produkter på bygoodiebox.se/recharge