parfymer vinter 2016

Åtta sensuella parfymer du måste testa i vinter

Vintern är här på riktigt och vinterns parfymnyheter likaså. CHIC har plockat ut åtta exklusiva dofter som passar säsongen perfekt.

Nu får fruktiga och friska parfymer flytta åt sidan till förmån för tunga och lite vintrigare dofter i badrumshyllan. Pudrigt, sensuellt och intensivt är ledorden för parfymgarderoben till vintern 2016 – Baaam har plockat ut åtta favoriter som du måste testa.

Relaterat: Sexiga underkläder att klicka hem i vinter – 30 snygga köp

Klicka in i bildspelet här nedanför och läs mer om parfymerna!

Klicka vidare och inspireras av vinterns bästa parfymer!

Balmain Extatic Gold Musk EdT är en doft som står för det vackra och eleganta. Och den doftar lika gott som flaskan är snygg.

Calvin Klein Deep Euphoria EdP är en uppdaterad variant av den klassiska Euphoria-doften från 2005. Ledorden är sofistikerad och elegant.

Giorgio Armani Sì Intense EdP är en mer intensiv variant av originalet – och dess sensuella doft passar perfekt sena vinterkvällar.

Burberry My Burberry Black EdP är inspirerad av Burberrys klassiska trenchcoat – en djup doft med blommiga och orientaliska undertoner.

Narciso Rodriquez Poudrée EdP är en kraftig doft som utvecklas under dagen och sitter länge. Den är kvinnlig, sexig och alldeles underbar.

Viktor&Rolf Flowerbomb Eau Extrême är en till uppdaterad variant av originalet som sitter längre och som för tankarna till sena festnätter i ett vinterlandskap.

Yves Saint Laurent Black Opium EdP tar fram det sensuella och förbjudna hos sin bärare och är lika revolutionerande som originalet var på 70-talet.

Zadig&Voltaire This Is Her är en kraftig och blommigt kryddig doft med en intensiv bas. Den passar precis lika bra en sen kväll som till jobbet.

Läs även:
17 snygga röda klänningar till vinterns alla julfester
Nio smarta stylingtips för att hålla stilen i vinter
14 snygga fuskpälsar i alla prisklasser

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Baaams redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.