Sephora lanserar webbshop i Sverige

Sephora lanserar webbshop i Sverige

Sephora öppnar upp en svensk webbshop. Genom onlinehandel kommer kunderna ha möjlighet att shoppa produkter även från utvalda märken som inte finns tillgängliga i butik.

Läs mer: Sephora öppnar ny butik i Sverige

Svenska skönhetsjunkies fullkomligen tjöt av lycka när amerikanska Sephora öppnade sina första butiker i Sverige. Med märken som Marc Jacobs, Benefit, Kat Von D, Tony Moly och Too Faced har butikerna i Stockholm, Malmö och Göteborg varit ett på många håll efterlängtat tillskott i beauty-Sverige.

Men vi är långt ifrån alla som har möjlighet att ta oss till dessa städer och många har ropat efter en onlinebutik. Ungefär lika länge har Sephora svarat med ”snart”, men nu ser det ut att bli verklighet. På företagets sociala medier meddelar de att det inte kommer dröja länge innan onlineshoppen är redo och uppmanar folk att hålla utkik på deras Facebook och Instagram.

Dessutom kommer några märken som inte finns tillgängliga att handla i butikerna att finnas i onlinebutiken. Något exakt datum för lanseringen finns ännu inte, men vi hoppas att det är riktigt snart!

Foto: IBL/Shutterstock, Sephora