skönhetsnyheter våren 2021

Solskydd, bronzer, hårvård – här är vårens 8 bästa skönhetsnyheter

Beautyvärlden är fylld av nyheter – vi har samlat 8 skönhetsnyheter som är värda att spana in våren 2021.

Våren 2021 landar många spännande nyheter på skönhetshyllorna – bland annat ser vi solskydd med hög SPF som inte kladdar, hårinpackningar och hårmasker som reparerar håret och blommiga och friska dofter att möta sommaren med.

Vårens bästa skönhetsnyheter 2021

Här är skönhetsnyheterna vi tar en extra titt på den här våren; vilka får ta plats i ditt badrumsskåp?

Dr. Brandt Liquid Sun Shield SPF50

Det här nya solskyddet med hög solskyddsfaktor sjunker inte in i huden, utan lägger sig utanpå den för att reflektera bort UV-strålarna. Trots det lämnar den inte en vit hinna utan har en lätt och genomskinlig formula som inte märks på huden. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Pat McGrath Labs Skin Fetish Sublime Perfection

Den världsberömda makeupartisten Pat McGraths hyllade foundation finns numera även hos Sephora! Den medeltäckande foundationen finns i hela 36 olika färger – läs mer och köp den här (reklamlänk från Apprl).

Make The Make Vitamin E Liquid Bronzer

Make The Make har blivit ett nytt favoritmärke hos många, och Skincity har nu fått in deras flytande bronzer som lämnar en snygg och solkysst ton. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Apprl).

Jo Malone Yellow Hibiscus Cologne

Är du ute efter en fräsch sommardoft att uppdatera din doftgarderob med? Då rekommenderar vi att spana in den här nyheten från Jo Malone, som doftar av exotiska blommor med en touch av lime. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

The Body Shop Cool Daisy Shower Gel

Något annat som doftar gott men med en mindre prislapp är den här duschkrämen från The Body Shop, som kommer i en limited edition-version med extrakt av tusensköna. Ett enkelt (och billigt!) sätt att lyxa till det i duschen! Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

K18 Leave In Molecular Repair Mask

En helt ny behandling för att återställa skadat hår –så beskrivs den här nyheten från K18. Med hjälp av biomemitik ska den nämligen motverka all den skada som håret har utsatts för genom allt från kemiska behandlingar och värmeverktyg till hårtvättar. Helt klart en nyhet värd att spana in! Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Mon Sun Dusk Till Dawn Oil Cleanser

Vi älskar Mon Suns härliga skönhetsprodukter som ger en spa-känsla till ett riktigt budgetpris. Nu har de även lanserat en ansiktstvätt som "smälter bort" oljebaserad makeup och lämnar huden återfuktad, samtidigt som du slipper den feta känslan som annars kan ligga kvar efter rengöringsoljor. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Olaplex No8

En hårinpackning som återfuktar, reparerar och ger glans? Ja tack! Olaplex har gjort sig ett namn på att verkligen leverera när det kommer till hårvård och glans, och vi är övertygade om att den här nyheten inte är något undantag. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Foto: TT

Bäst i test: Budgetmascarorna vi älskar!

SPF-mist: Sju solskydd du kan spreja över sminket