Glossybox lanserar skönhetsserien Glossybox Skincare

Skönhetsboxen Glossybox släpper vegansk hudvårdskollektion

Nu lanseras ett nytt skönhetsmärke på marknaden. Glossbox Skincare-kollektionen består av tio produkter och ska passa alla hudtyper.

De senaste åren har prenumerationsboxar inom skönhet, hud- och kroppsvård kommit att bli vardag. Det finns i dag en uppsjö av dem att välja bland och de flesta erbjuder en mix av produkter från olika skönhetsmärken. En av de boxarna är Glossybox, där man som prenumerant varje månad får fem olika skönhetsprodukter inom ett visst tema skickade till sig.


Men nu har företaget valt att ta ett steg till. Den 12 augusti lanserar de den egna skönhetskollektionen Glossybox Skincare.

Kollektionen består av tio produkter och bland dem återfinns fyra rengöringar, en exfoliering, två återfuktande ansiktskrämer, en ögonkräm, ett nattserum och en ansiktsmist.

Alla produkter är framtagna för att kunna passa alla åldersgrupper, vara multifunktionella och är därtill både veganska och cruelty-free. Utöver detta är förpackningarna, så långt det är möjligt, gjorda av helt återvinningsbara sockerrör och tillverkningsanläggningen, som ligger i Storbritannien, drivs av förnybar energi och har en zero waste-policy.

Foto: Glossybox