Artikeln innehåller reklamlänkar
sommar skönhetsprodukter

Bäst i test! Beautyprodukterna som löser sommarens skönhetsproblem

Svettig mellan benen, lockar som inte vill hålla eller solsveda? CHIC har plockat ut beautyprodukterna som hjälper mot sommarens vanligaste skönhetsproblem.

Sommaren är inte bara synonym med varmare väder och lata dagar på stranden – som ett brev på posten kommer skönhetsproblem som skavsår, svett, platt hår och bränd hy. Baaam har lösningen på problemen och listar beautyprodukterna som är bäst i test och som faktiskt fungerar för att lösa alla sommarens skönhetsproblem.

Läs också: Fyra knep för att bli av med linjerna efter bikinin

Svettig mellan benen?

Att bli svettig mellan benen eller på låren är precis lika naturligt som att bli svettig under armarna – särskilt när det är varmt ute och du är barbent. I kontakt med luft kan svetten börja lukta illa, men vad många glömmer är att problemet lätt kan lösas genom en deodorant. Deodoc (länk till butik) har utvecklat en speciellt framtagen deodorant just för underlivets känsla hy. Spraya och slipp problemet på ett kick!

Väldoftande intimdeo från Deodoc (länk till butik)

Har du bränt dig i solen?

Trots det eviga tjatet om hög solskyddsfaktor är det bara mänskligt att bränna sig i solen vid något tillfälle under sommaren. Investera i en bra after sun med en lugnande formula som bevarar färgen och som reparerar. Evys after sun (länk till butik) är berikad med C- och E vitamin, silkesextrakt och kollagen för att motverka solskador.

After sun från Evy (länk till butik)

Glåmig hy?

Tillbringar du sommaren på kontoret medan alla andra verkar lata sig i solen? Fuska fram en bronzig lyster med en highlighter (länk till butik) som har en brun underton. Kanske världens enklaste lösning på problemet.

Strobing highlighter från Isadora (länk till butik)

Behöver du fuska fram brännan?

Om du inte har fått sol på dig i sommar och trånar efter en perfekt bränna är brun utan sol bra att ta till. En body lotion som bygger upp en gradvis bränna ger ett mer naturligt resultat än produkter som verkar mer intensivt.

Body lotion som ger en gradvis bränna med ett pudrigt resultat från St. Tropez (länk till butik)

Får du röda prickar efter rakning?

Intimrakning kan lätt leda till osmickrande röda prickar som både kliar och irriterar. Löwengrip Care & Color har därför tagit fram en gelbaserad rakolja som lägger sig som en hinna på området du rakar. Rakhyveln glider lätt och rakfinnar blir ett minne blott!

Shaving Gel Oil från Löwengrip Care & Color (länk till butik)

Blir ditt hår fett snabbare?

När du svettas på sommaren svettas du även i hårbotten vilket kan göra att håret upplevs som smutsigt, fett och flottigt snabbare. Ett riktig bra torrschampo är räddaren i nöden för att slippa tvätta håret varje dag.

Torrschampo från Maria Nila (länk till butik)

Känns ditt hår torrt och sprött?

Lata dagar på stranden med gassande sol i redan torra längder kan göra håret både skört och sprött. Därför är det viktigt att investera i ett maximalt återfuktande och reparerande schampo och balsam som bygger upp och stärker håret inför hösten.

Schampo och balsam från Kevin Murphy (länk till butik)

Svettas du bort sminket på sommaren?

Att få din make-up att hålla på sommaren är en konst i sig. Ofta kommer blank panna och t-zon som ett brev på posten när solen skiner. Om du vill få sminket att hålla längre och slippa glans bör du klicka hem en setting spray som fixerar sminket och som ger dig en fräschare look. Tips! Ha den i handväskan och spraya ansiktet med jämna mellanrum under dagen.

Setting spray till budgetpris från Nyx (länk till butik)

Läs mer: Stort test – sommarens godaste parfymnyheter 2017