Skönhetstrend: Personliga naglar

nails

Kändisarna gör sina naglar personliga.

En av 2012 allra hetaste skönhetstrenden bland kändisarna är personliga naglar. När stjärnorna går på stora fester vill de utsmycka sina naglar på ett sätt som avspeglar deras personlighet eller sänder ut ett budskap.

Beyoncé: Koboltblått

När den nyblivna mamman Beyoncé Knowles äntrade sin första offentliga fest sedan förlossningen fanns det ingen tvekan om vem hennes snygga koboltblå naglar var dedikerade till. Genom sin manikyr fann hon det perfekta sättet att sända ut en hyllning till sin lilla dotter Blue Ivy.

Adele: Louboutin-naglar

Sexfaldiga Grammy-vinnaren Adele visade upp en nytänkande manikyr på galan. Stjärnans naglar var glittriga på framsidan och klassikt röda på baksidan. De var inspirerade av Christian Louboutins röda sulor och matchade Adeles Louboutin-pumps perfekt. Lacken kommer från Ciaté i färgerna Jewel och Mistress.

Zooey Deschanel: Smoking-naglar

Den roliga skådisen Zooey Deschanel har en sprallig personlighet och på Golden Globe Awards lät hon den avspeglas på hennes naglar som hon hade ”klätt i” små smokings med fluga. Både kul och coolt!

Rihanna: Exklusivt guld

Sångfågeln Rihanna älskar att sticka ut och addera sin egen personliga touch på allt hon bär. På Grammy Awards hade hon klätt sina naglar i 24 karats guld för svindlande 33 800 kr. Som grädde på moset satte hon ett litet dollartecken på lillfingernageln.

– Jag inspirerades av Michelle Pfeiffer i ”Scarface”, sexigt men samtidigt lite gangsta, sa Rihanna om sin look.

Katy Perry: Blå fransk manikyr

Katy Perry är känd för att byta hårfärg efter humör och efter skilsmässan från Russell Brand är det blå som är färgen för stjärnan. På Grammy Awards macthade hon både hår och klänning med en ovanlig fransk manikyr med blå toppar.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures