Artikeln innehåller reklamlänkar
mascara tiktok Sky High Mascara

Här är mascaran som trendar på TikTok – Baaam har testat!

Har den ultimata mascaran hittats på TikTok? Maybellines nya Sky High Mascara sägs vara den bästa och säljs slut överallt! Baaam har testat den och vet var du kan köpa den nu.

Har du länge letat efter den perfekta mascaran som uppfyller alla dina krav? Det är svårt (vi vet) men nu verkar den ultimata varianten äntligen hittats och dessutom är den ingen dyrgrip utan en budgetvariant som sägs vara the best of the best.

Det var på TikTok som användaren jessica.eid_ i ett samarbete med Maybelline visade upp och testade deras nya Sky High Mascara. När hon sedan visade upp resultatet så väcktes snabbt intresset hos användarna och och många av dem valde att klicka hem den direkt och testa själva, även där ett strålande resultat. Det skapades snabbt en hashtagg för mascaran och #skyhighmascara har idag över 52 miljoner visningar på TikTok. Är den ultimata mascaran äntligen funnen?

Lash Sensational Sky High Mascara tar dina fransar till skyhöga höjder, från alla vinklar! Den ger fransarna, och även de svåråtkomliga fransarna, både längd och volym från rot till topp, enligt The Zoe Report, något bland annat Metro Mode uppmärksammat. Även formulan uppmärksammas i artikeln som sägs öka fransarnas längd och fyllighet samtidigt som dem känns lätta.


Baaaam har testat – så bra är mascaran

Så, hur bra är mascaran då? Vi på Baaam var ju tvungna att köpa hem ett exemplar och testa om den levde upp till hypen.

Direkt när man öppnar mascaran ser man att gummiborsten är rätt lång och smal. Det gör att den lätt når in i ögonvrån och dessutom kan måla de lite kluriga nedre fransarna utan att smeta mascara under hela ögat. Det här är en mascara som du kan anpassa resultatet efter hur många lager du väljer att bygga upp den med. För efter första lagret är resultatet ganska naturligt, den ger långa, separerade fransar och inte så mycket volym. Men när du fortsätter att måla på så byggs både mer volym och rejält med längd upp. Fascinerande nog klumpar mascaran nästan ingenting trots flera lager – imponerande!

Så vad blir domen? Jodå, nog lever mascaran upp till hajpen! För en så här liten peng så får du verkligen en mascara som ger riktigt mycket längd och stuns i fransarna utan att kladda och klumpa. Om du är den som gillar mer volym än längd är den nog inget för dig, men om du gillar en riktig lösögonfranseffekt har du hittat din produkt. Vi är imponerade!


Här kan du köpa Maybelline Sky High Mascara just nu:

Den virala hajpen har resulterat i att mascaran säljs slut hos butikerna hela tiden, även här i Sverige. Alla verkar ivriga på att testa den, kanske du med? Här kan du köpa den just nu:

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Åhlens (länk till Åhléns).

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Kicks (länk till Kicks).

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Nordicfeel (länk till Nordicfeel).

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Asos (länk till butik).

Här hittar du Lash Sensational Sky High Mascara hos Feelunique (länk till butik).

Relaterade artiklar
25 saker att unna dig själv på alla hjärtans dag
Skapa din egen badrutin! 16 fina detaljer som tar ditt hemma-spa till en ny nivå
Bli av med finnar! 9 produkter för ansikte och kropp