Sofi Fahrman släpper nagellackskollektion med Essie

sofi fahrman essie 2016

Sofi Fahrman är ny Sverigeambassadör för Essie.

Nu blir bloggaren och programledaren Sofi Fahrman Sverigeambassadör för Essie. Sofi har valt ut sina favoritlack från det ordinarie sortimentet, och hennes första kollektion blir en ”valentine collection” inför alla hjärtans dag 2016.

Det var när Sofi flyttade till New York som hon fick upp ögonen för nagellacksmärket. Sofi insåg att det var lika vanligt att fixa naglarna på salong som att borsta tänderna i det stora äpplet, och efter fem år i stan kunde hon lika många Essie-nyanser som barer i stan.

sofi fahrman nagellack

Sofi Fahrman lärde känna Essie-lacken under sin tid i New York.

”Jag älskar att teama upp med ett märke som jag använt under flera år, som dessutom startades av en stark kvinna (Essie Weingarten) och som kan ge mina följare inspiration. Och, svar på den mest återkommande frågan på min blogg sedan starten, ”vad är det för nagellack du har på bilden?”, säger hon i ett pressmeddelande.

Sofi förklarar att hon har tänkt ”en basgarderob fast för nagellack” i sin kollektion. ”Sex vinnare som går att matcha med det mesta. Klassiska skönheter som aldrig går ur tiden”, fortsätter hon.

Läs även:
Test: Bästa budgetmascarorna som håller vad de lovar
9 snygga julnaglar att inspireras av i helgen
Enkla tricket som ger dig perfekt målade naglar

Av: Cassandra Lindblom

Foto: Essie