Solskydd för ansiktet – spf-mist

SPF-mist: Sju solskydd du kan spreja över sminket

En solmist är perfekt att ha i väskan för att bättra på ditt solskydd under dagen – rakt över sminket och utan att kladda. Baaam har hittat sju favoriter.

Vi vet att solen är farlig – men det är också drygt att smeta på solkräm under dagen när man är på jobbet och försöker hålla sminket i shack. Det finns dock en enkel lösning och den stavas SPF-mist.

En SPF-mist är helt enkelt ett lätt solskydd du kan spreja över ansiktet och sminket för att bättra på ditt skydd under dagen. Det kan kanske inte helt ersätta annat solskydd, men det är ett bra sätt att hjälpa skyddet på traven. Den bästa kombon är att lägga en vanlig solkräm efter att du använt din dagkräm på morgonen, därefter sminka dig och om du ska sitta i solen under dagen så mista på! Om du tycker det känns för jobbigt att använda solkräm dagligen så satsa åtminstone på en dagkräm med SPF i!

Baaam har hittat sju favoriter som åker ned i jobbväskan direkt.


Sju spf-mister för ansiktet:


1. Vegansk ansiktsspray med SPF 30 från The Body Shop. (reklamlänk från Adtraction)


2. Solskyddsmist med SPF 15 från Hawaiian Tropic. (reklamlänk från Adtraction)


3. Lättabsorberad spray med SPF 20 från Annemarie Börlind (reklamlänk från Awin).


4. Utralätta mist från Uriage Bariésun som ger mycket högt skydd mot UVA- och UVB-stråla med SPF 50. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).


5. Återfuktande bronze-mist med SPF 50 från Filorga (reklamlänk från Adtraction).


6. En högskyddande sololja/mist från Clarins med SPF 30. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).


7. Niveas Sun Mist med SPF 30. Högt solskydd som ger omedelbart högeffektivt UVA/UVB-skydd och har en uppfriskande effekt på huden. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

11 hudvårdstips för dig med fet eller oljig hy

5 myter om hudvård du kan sluta tro på NU

8 saker din hudterapeut irriterar sig på att du gör