Artikeln innehåller reklamlänkar
Therése Lindgren lanserar veganska skönhetsmärket Indy Beauty

Therése Lindgren lanserar veganska skönhetsmärket Indy Beauty

Therése Lindgren tyckte att det var svårt att hitta prisvärda, veganska produkter. Därför lanserar hon nu egna märket Indy Beauty.

Det var ingen självklarhet att Therése Lindgren skulle bli vegan. För bara ett par år sedan levde hon som många andra och bar kläder och skor av skinn och åt kött. Flera år senare är hon helvegan och en förebild för många som vill följa i samma fotspår. Just segmentet vegansk skönhet har blivit ett naturligt ämne på hennes välbesökta Youtube-kanal, som ända sedan starten har handlat till stor del om skönhet.

”När jag började skriva och vlogga om vegansk skönhet hörde många tittare av sig och undrade hur de skulle hitta just veganska produkter. Jag har inte vetat vad jag ska rekommendera”, säger hon i en intervju med Baaams systertidning MåBra.

Nu lanserar hon Indy Beauty (länk till butik) – ett veganskt skönhetsmärke.

2016 skapade hon sin första serie veganska hudvårdsprodukter i samarbete med CCS och nu släpper hon sitt eget varumärke, Independent Beauty (länk till butik), som är helt veganskt. Namnet är en vink till hennes egen inställning till skönhet – att det handlar om att ta hand om sig själv för sin egen skull.

Serien Indy Beauty består av 17 produkter som är veganska och cruelty free. Hela serien är certifierad av Djurens rätt och riktar sig till kvinnor mellan 18 till 30 år. Priserna ligger på 69 kronor och uppåt.

Här (länk till butik) kan du köpa hela serien Indy Beauty (länk till butik) av Therése Lindgren


Indy Beauty Moisturising Day Cream (länk till butik). Återfuktande ansiktskräm med porminskande egenskaper. Läs mer och köp här (länk till butik).


Indy Beauty Rich Cleansing Mousse (länk till butik). Rengör skonsamt huden från makeup-rester utan att torka ut. Läs mer och köp här (länk till butik).


Indy Beauty Shower Gel Caring and Cleansing (länk till butik). Rengör skonsamt och återfuktar huden. Läs mer och köp här (länk till butik).


Moisturising Facial Oil (länk till butik) från Indy Beauty. Djupt återfuktande olja som du kan blanda i din ansiktskräm för extra fukt. Läs mer och köp här (länk till butik).

Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask. (länk till butik) Djuprengörande ansiktsmask som rengör huden från orenheter. Läs mer och köp här (länk till butik).

Vill du se hela skönhetsserien? Klicka här och läs mer (länk till butik).

Foto: Indy Beauty