höstens hetaste hårtrender 2016

Trendigaste frisyrerna inför hösten 2016

För många är hösten en riktigt nystart, till och med mer än nyårsafton. Efter sommarens lediga och lata dagar är det nämligen dags att gå tillbaka till skolan eller jobbet, varför inte satsa på en ny frisyr?

På modevisningarna har vissa trender dominerat och visar vad vi ska satsa på inför hösten. Det bästa är att frisyrerna inte innebär några större förändringar eller frisörbesök utan inspirerande sätt att styla ditt hår. Kolla in höstens hårtrender här!

Ännu fler skönhetstips:
Fem tips för att lyckas med pastellhåret i sommar
Färga håret hemma på rätt sätt – så gör du
Sju vanliga misstag du gör med ditt torrschampo

1. Slarvigt uppsatta knutar

Det här är en riktig go to-frisyr för många när håret inte vill samarbeta eller när det inte finns tid att tvätta håret på morgonen. Sätt upp ditt hår slarvigt i en knut långt ner i nacken, då har du plötsligt en av höstens trendigaste frisyrer. Hur bra?!

2. Försiktiga vågor

Visst, ett riktigt genomtänkt och fixat Hollywoodsvall med stora, sprayade lockar är så snyggt. Men i höst är det enklare, mer försiktiga lockar som gäller. Enklast gör du dem genom att sova med flätor eller locka lite snabbt med plattången!

3. 20-talet äger luggen

På 1920-talet lade tjejerna sitt hår i prydliga vågor med hjälp av mycket produkter och hårnålar. Men nu är det återigen den slarvigare varianten av frisyren som gäller och fokus ligger på luggen.

4. Sidvbena vs. mittbena

Mittbenan har varit trendigt i många år nu, så det är hög till att lämna plats till den kraftiga sidbenan!

5. Accessoarer à la Blair Waldorf

More is more! Tänk Blair Waldorf och alla hennes hårband och blingade diadem så är du på helt rätt spår.

6. Romantiska hårband

Om du tycker att de blingade diademen är lite too much så kanske det här är ett bättre alternativ för dig. Knyt ett sidenband runt din hästsvans eller fläta in det i håret, enkelt och så snyggt!

7. Rufsig textur

Det prydligt plattade hårets tid är förbi, i alla fall i höst. Då ska du istället satsa på ett stort och yvigt svall. En schysst look som passar perfekt till din partyoutfit!

Kolla också in:
Enkla knepen för att få linjerna efter bikinin att försvinna
Därför ska du alltid sova med uppsatt hår
Så undviker du rakfinnar vid bikinilinjen i sommar

Foto: IBL