Vad din bena avslöjar om din personlighet (stämmer det in på dig?)

mittbena snedbena

Har du vänster- mitt- eller högerbena?

Visste du att din frisyr – eller åtminstone din bena – avslöjar en hel del om hur du är som person? Tro det eller ej, men sajten She finds menar i alla fall att du berättar en hel del om din personlighet genom din bena.

Sajten menar att du kan dra tre slutsatser om en personlighet baserat på vilken bena hon har – mittbena, höger- eller vänsterbena.

Det säger din bena om din personlighet

MittbenaOm du oftast väljer att ha håret delat i en mittbena menar sajten att du är en trygg personlighet och väldigt avslappnad i dig själv. Du uppfattas av andra som en väldigt rak person och du bryr dig inte särskilt mycket om vad andra tycker om dig som person. Men se upp! Eftersom du är väldigt ärlig och tydlig med vad du tycker och tänker kan du även upplevas som en aningen bitchig personlighet.

Benan på höger sida (från ditt håll)Om du har benan åt höger upplevs du som snäll och omtänksam, och du har en väldigt varm och sympatisk personlighet. Samtidigt menar sajten att du kan kännas tillbakadragen och lite stel.

Benan på vänster sida (från ditt håll)En modig och risktagande person har benan åt vänster. Du är inte rädd för att uppleva nya saker i livet och du älskar att få nya intryck, men samtidigt har du svårt att tänka på konsekvenser. Ja, åtminstone om man ska tro det här.

Och återigen – ta det med en nypa salt om du inte alls tycker att det stämmer in på dig. Men handen på hjärtat, visst börjar du snegla runt på kontoret på de andras benor?

Läs även:
Ronze – nya hårtrenden som kändisarna älskar
Inspiration från Instagram: Pastellfärgat hår
Frisörens bästa trick: Så får du volym och tjockare hår

Av: Cassandra Lindblom

Foto: All Over Press