Välmående hår till midsommar? Börja nu, vi vet hur!

Denna artikel är ett annonssamarbete med Priorin.

Denna artikel är ett annonssamarbete med Priorin.

Drömmer du om ett härligt sommarhår? Vi har knepen som fixar ett fint och välmående hår lagom till midsommar.

Fina frisyrer

Flätor är fint, speciellt på sommaren då man kanske inte vill ha håret utsläppt. Gör två flätor i nacken och fäst dem med hårnålar mitt på huvudet som en krans. Löshår kan vara lösningen om du inte har tillräckligt långt hår själv. Ett annat enkelt knep är att fästa små tygblommor i håret som hos designern Zac Posen, ovan.

Skydda håret
Det är inte bara huden som behöver skyddas mot solens strålar, även håret och skalpen kan ta skada av för mycket solljus. Förutom speciella hårprodukter med solskydd i kan det vara bra att göra en vårdande inpackning en gång i veckan, då sol, vind och vatten både bleker och torkar ut ditt hår. Fråga din frisör om hjälp om du är osäker vad just du behöver. Ett annat knep är att använda en solhatt, vilket är lika snyggt som det är trendigt.

Kosttillskott
Om du vill ha välmående och livskraftigt hår på lång sikt är kosttillskott ett utmärkt hjälpmedel. Om du börjar äta det nu kan du känna skillnad redan till midsommar. Priorin är ett kosttillskott för hår och hårrötter som behöver extra näring. Formulan innehåller biotin som bidrar till att bevara en normal hårväxt, hirsextrakt, aminosyran L-cystin och pantotensyra (B5-vitamin). Dessa ämnen tillför näring inifrån, direkt till hårroten och bidrar till att håret bibehålls så välmående som normalt hår ska vara.

Läs även: Så får du drömsvallet! Tips och trix för att få tjockare hår

Mer om din hårhälsa!
Tappar du hår, upplever du att ditt hår har förändrats till det sämre eller är du nyfiken på metoder och produkter som kan påskynda hårets tillväxt och förbättra dess hälsa? Här har MåBra i samarbete med kosttillskottet Priorin samlat material för dig som vill lära dig mer om hårets hälsa och vad du själv kan göra för att få ett vackert, starkt och livskraftigt hår – resten av livet.
Läs mer här!

Fakta Priorin®

Hårets långsamma tillväxt gör att kosttillskottet bör användas under minst 60-90 dagar för att uppnå bästa resultat.

Godkänd för vuxna och barn över 11 år. Priorin säljs på apotek, hälsokostbutiker och online såsom www.apotea.se.

Priorin kan användas under amning men gravida bör rådfråga läkare/barnmorska. Produkten bör inte användas om man är allergisk mot innehållsämnena.

Köp Priorin till ett riktigt bra pris på apotea.se, klicka här!

Blommor i håret hos Zac Posen, S/S 2014.

Blommor i håret hos Zac Posen, S/S 2014.