Artikeln innehåller reklamlänkar
vårens parfymer 2016

Vårens parfymer 2016 - så doftar de

Dags att köpa en ny doft för att fira in våren? CHIC listar vårens parfymer 2016 - vilken blir din favorit?

1. ”En varm och energifylld doft som ger en påminnelse om härliga sommarkänslor, som solens värme mot huden, ljuvligt fågelkvitter och vackra blommor. En doft som för dina tankar på underbara stunder i solen!”

Escada Agua de sol (länk till butik), från 420 kronor

2.Lancômes La vie est belles stomme är byggd kring den dyrbara irisen, medan noter som vanilj, päron och tonkabönor ger en aptitlig twist. Sambac Jasmin och tunisisk apelsinblomma har även tillförts för att lyfta och ljusa upp blomnoterna.”
Lancôme La vie est belle (länk till butik), från 565 kronor

3. Lacoste L.12.12. Elle Natureal är en autentisk och upplyftande doftkomposition med fruktiga doftnoter som avrundas i en varmt träig botten.”

Lacoste L.12.12 ELLE NATURAL EDT (länk till butik), från 395 kronor

4.Yves Saint Laurent Black Opium EdP är lika revolutionerade som den klassiska Opium-doften var på 70-talet. Doften framkallar det sensuella och förbjudna hos sin bärare. Doftens sammansättning är baserad på ett fantastiskt kaffe-ackord, vanilj samt apelsinblomma – allt för att locka fram kontrasterna och spänningarna mellan ljus och mörker.”

Yves Saint Laurent, Black Opium Edp (länk till butik), från 550 kronor

5.Marc Jacobs Daisy Dream Blush EdT är en härligt luftig blanding av blomstrande blommor. Doften är fylld med inslag från viol, ros och liljekonvalj vilket tar dig direkt till vårens bästa tid. Dess charmiga utseende ger doften det lilla extra!”

Marc Jacobs Daisy Dream Blush Edt (länk till butik), från 710 kronor

6.Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau Fraîche Edt: Vattenjasmin bidrar till en unik doft som för tankarna till vatten och renhet. Mousserande och friska toppnoter av grapefrukt, primof i ore citron och mandarin öppnar upp för ett varmt och blommigt hjärta av ylang-ylang och jasminduon. Basnoterna av cederträ och mysk tillsammans med lätta inslag av brunt socker ger en jordnära kvardröjande doft.”

Giorgio Armani Acqua Di Gioia Eau Fraîche Edt (länk till butik), från 485 kronor

7. ”Calvin Klein CK2 EdT, en unisexdoft, öppnar upp med en ovanlig kombination av wasabi, mandarin och viollöv som sedan övergår i ett hjärta av fuktad småsten blandat med irisrot och ros. Doften landar sedan i en träig bas av vetiver, rökelse och sandelträ.”

Calvin Klein CK2 Edt (länk till butik), från 395 kronor

8.Viktor&Rolf Flowerbomb EdP, denna storsäljare är att likna med en uppfriskande blomsterexplosion. Doften innehåller krispiga, gröna noter, blommor och citrus samt en dos av freesia och bergamot.”

Viktor&Rolf Flowerbomb EdP (länk till butik), från 350 kronor

Fler shoppingtips:
Sex lättburna jeanstrender att testa våren 2016
Vårens snyggaste beiga plagg för under 800 kronor
Vårens snyggaste sneakers – i butik nu
12 vita jeans – vårens bästa köp från budget till lyx
Vårens snyggaste mockajackor i alla prisklasser

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Baaams redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Apprl.