Artikeln innehåller reklamlänkar
beautyblenders färger

Det betyder beautyblenders olika färger

Trodde du att alla beautyblenders fungerar på samma sätt? Då trodde du fel. De olika färgerna har faktiskt olika funktioner.

En beautyblender (länk till Apprl) är mångas favorit i sminkväskan för att applicera bas och för att eliminera risken att få linjer efter foundation och contouring. Svampen slog igenom i Sverige för lite mer än ett år sedan och har blivit en riktig succé i beautyvärlden – men visste du att den ena beautyblendern inte är den andre lik?

Tips! Här kan du shoppa beautyblenders i alla olika färger (länk till Apprl)

Beautyblenders är färgglada sminksvampar, och de olika färgerna har faktiskt olika betydelser, funktioner och egenskaper.

Kolla in alla beautyblenders funktioner i bildspelet här nedanför!

Klicka vidare och se vad alla färger på beautyblenders betyder!

Rosa: Originalet i beautyblender-världen är rosa, och det var den första på marknaden. Den fungerar som en universalprodukt för alla olika syften.

Svart: En svart beautyblender funkar extra bra för mörkare produkter som solpuder och contouring, eftersom den inte blir smutsig som de ljusare varianterna. Dessutom funkar den bra att applicera brun utan sol med!

Beige: Beige beautyblender är framtagen för att applicera foundation, eftersom den inte suger åt sig lika mycket produkt som övriga beautyblenders.

Vit: En vit variant är helt fri från färgämnen. Den passar dig som har extra känslig hy eller som vill applicera fuktkräm eller serum.

Beautyblender Micro Mino Correct Four: Det finns ett kit med fyra mindre beautyblenders i olika färger. Kitet är framtaget för att matcha den färgkorrigering du önskar göra i ansiktet, till exempel neutralisera röda eller blå partier.

Alla andra färger: Det finns fler färger av beautyblenders, men de har ingen speciell funktion utan är bara lite extra fina att titta på!

Läs även:
Höstens sminktrender 2016 – som du kommer vilja testa
9 skönhetstips som garanterar strålande hy
15 knep som får dig att se piggare ut