Vinn Dagmars sommarlook från Max Factor

Max-Factor-Dagmar

Ta chansen att vinna ett makeupkit från Max Factor!

Max Factors makeupartist Tomas Lenneryd är kreativt ansvarig för makeupen på flertalet av visningarna under Fashion Week by Berns, däribland Dagmar, våren/sommaren 2010:

Dagmar, spring/summer 2010.

Dagmar, spring/summer 2010.

Inspirationen

I Dagmars kollektion för vår/sommar 2010 hämtas inspiration från ett skimrande 1950-tal med vackra, åtråvärda och oåtkomliga pin-up-flickor. Störst av dem alla var Bettie Page med sin sugande blick och sitt flirtiga leende och det är hos henne som Tomas Lenneryd funnit sin inspiration till makeupen.

Looken

Färgsspelet i denna sensuella look kombinerar dramatiskt svart med pastelliga toner av turkos och korall. Blicken är utmanande med en suddad svärta längs både den undre och övre fransbasen och tre skikt volymmascara allra närmast ögat. Turkos ögonskugga utgör här ett lockande blickfång kontrasterade emot erotiskt korallrosa läppar. För en modern slutfinish – istället för retro – är nyanserna av turkos och korall hållna helt transparenta.

Produkterna från Max Factor:

  • Miracle Touch Foundation “Varm Almond” 155 kr.
  • Lipfinity i “Essential Red Coral” 140 kr.
  • False Lash Effect Mascara ”Black” 175 kr.
  • Earth Spirits Eyeshadow “Ultra Aqua” 95 kr.
  • Masterpiece Colour Precision Eyeshadow “Icicle Blue” 110 kr.

Baaam har ett makeupkit till ett värde av 675 kr att lotta ut bland våra läsare. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i formuläret nedan och svara på frågan:

Vad heter Dagmars tre grundare?

Tävlingen är avslutad! Vinnaren hittar du här!

Rätt svar: Kristina Tjäder, Karin Söderlind och Sofia Malm.