Vinn lyxig strandväska med solvårdskit från Clarins

Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster kostar 205 kr för 15 ml.

Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster kostar 205 kr för 15 ml.

Ta chansen att vinna ett lyxigt solvårdskit från Clarins! Kitet består av nyheten Radiance Plus Golden Glow Booster samt en stor strandväska med Body Scrub, solcreme för ansiktet, solcreme för kroppen och after sun. Produkterna passar alla åldrar och hudtyper. Totalt värde ca 2 000 kr.

Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster är en liten flaska full av solskensdroppar som du droppar i din ordinarie fuktkräm varje morgon eller kväll för att ge huden en gradvis, solkysst ton. OBS! Väldigt viktigt att du spär ut produkten med en ansiktskräm och inte applicerar den direkt på huden eftersom detta är ett koncentrat. Droppa tre droppar i din vanliga fukt/ansiktskräm varje morgon och efter tre dagar ser du en jättesnygg och subtil effekt av solbränna och glow som har fördelat sig jämnt och fint i ansiktet/på halsen (glöm inte att smörja in halsen också!). För att upprätthålla effekten av denna lätta solbränna så räcker det med två droppar framöver i din kräm. Det här ger en mer diskret fast väldigt fräsch solbränna som passar perfekt så här i början av sommaren.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att fylla i formuläret nedan, motivera varför just du ska vinna och svara på frågan:

Vad står förkortningen SPF för när man pratar om solskydd?

Tävlingen är avslutad! Rätt svar: Sun Protection Factor (solskyddsfaktor på engelska).

Vinnare: Ann-Kristin Bakken, Trelleborg

Läs mer här: Nya glow-nyheten i fuskbrännaväg från Clarins