Wild West Couture by Jonas Wramell

Den välrenommerade makeupartisten och stylisten Jonas Wramell är i höst aktuell med kollektionen ”Wild West Couture” för Oriflame.

Inspirationen är hämtad från den amerikanska västern och färgskalan, som är en kombination av grått, lila och brunt, är framtagen för att passa alla.

– Jag har använt en mjuk och dämpad färgskala och ”Wild West Couture” är perfekt för dig som vill skapa en feminin och naturlig look som känns genomtänkt utan att vara överarbetad, berättar Jonas.

  • Läppstift, 95 kr.
  • Trio ögonskugga, 135 kr.
  • Ögonpenna, 110 kr.
  • Ögonbrynskit, 135 kr.

Beskriv kollektionen ”Wild West Couture”.
– Jag har rest mycket i USA och min inspiration är hämtad från den amerikanska västern med slitna jeans, cowboyskjortor, läder, denim och boots. Den avslappnade men ändå stylade looken var perfekt att ta in i en makeupkollektion. Naturlig skönhet är alltid ett av mina ledord. En stor del av inspirationen är också miljön med öppna vidder och brända fält. Jag ville inte bara använda mig av en vacker färg utan av en stark konstrastfärg som verkligen förskönar och förstärker ögats naturliga färg.

Berätta lite om samarbetet med Oriflame.
– Under de senaste två åren har jag varit Global Beauty Artistic Director på Oriflame, det vill säga att jag har egna smink och accessoarkollektioner som kommer ut fyra gånger om året som jag designar. Jag reser och besöker de sextio länder som Oriflame säljer sina produkter i och jag träffar press och återförsäljare. Jag är ute på location och gör photo shoots för Oriflame och för mina kollektioner. Genom mitt samarbete får jag användning av min långa erfarenhet som makeupartist och utveckla makeup som jag vet kvinnor vill ha.

Av: Rose-Marie Söderlund