Zara Larsson är nya ansiktet utåt för Clinique

zara larsson clinique

Zara Larsson är nya ansiktet utåt för Clinique.

Svenska Zara Larsson är nya ansiktet utåt internationellt för Clinique. Tillsammans med skönhetsmärket har hon släppt fyra nya versioner av sin hitlåt Lush Life, och i de tillhörande musikvideorna visar hon upp fyra olika looks i kampanjen Play with Pop. Inför kampanjsläppet passade Zara på att svara på frågor om hennes bästa skönhetstips och vilka som är hennes största inspiratörer när det kommer till beauty.

Läs även:
Zara Larsson: ”Jag har över 100 par skor!”
Zara Larsson blev årets chicaste celebritet 2015
Zara Larsson: ”Jag gillar att gå ut bara för att visa folk hur snygg jag är!”

Vilken är din favoritlook från Play with pop?

– Jag tror att den mörka ”vixen”-looken är min favorit. Jag älskade att bära peruk så mina favoritsminkningar var definitivt de där jag fick göra det, säger Zara.

Hur använder du smink för att uttrycka dig till vardags?

– Jag använder smink i princip varje dag för att se bra ut. Jag tycker det är kul att se fräsch ut och känna sig så. Att sminka mig ger min självförtroende, jag gör det för min egen skull. Ibland får jag finnar, så det är skönt att kunna täcka dem och låtsas som att jag vaknade utan dem – även fast jag inte gjorde det.

Vad är din mest klassiska look när det kommer till makeup?

zara larsson clinique

Zara Larsson visar upp fyra looks i kampanjen för Clinique.

– Jag brukar ha tjock eyeliner, när jag sminkar mig själv. Jag gillar bronzer och gillar inte ljust och rosa särskilt mycket. Det är därför det var så kul att göra den här videon med Clinique, att göra alla olika versioner för Play with pop gav mig möjligheten att testa nya looks.

Var hittar du skönhetsinspiration?

– Främst hos mina idoler, Rihanan och Beyoncé. Rihanna är så skön, hon byter look varje dag. Du vet aldrig vad hon kommer att ha på sig, jag gillar hur oförutsägbar hon är. Hon är en stor inspirationskälla för mig.

Vad är ditt bästa skönhetstips?

– Jag tror att allt handlar om att återfukta hyn. Jag har egentligen inga skönhetsknep, jag tvättar ansiktet varje dag, jag sminkar av mig, jag peelar och återfuktar.

Produkterna från Zara Larssons kampanj med Clinique finns i butik från och med mars och kostar från 175 kronor och uppåt.

Läs även:
Anitha Schulmans bästa tips till dig som vill starta eget
Beyoncés kaxiga klädkollektion med citat från nya låten
Sofi Fahrman om vårens hetaste nageltrender 2016

Av: Cassandra Lindblom

Foto: Clinique