Annons
 

Skönhetsakuten! Så blir du snygg igen EFTER festen

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
Corrector från Bobbi Brown, Pro Longwear Blush från MAC och ögonpenna från Make Up Store.

Concealer, rouge och en ljus ögonpenna – tre bra hjälpmedel.

Rödsprängda ögon, mörka ringar och hud som ser tio år äldre ut; en festkväll gör allt annat än underverk för utseendet. Baaam har knepen som räddar dig dagen efter.

Kicka igång huden. Alkohol och sömnbrist gör huden trött och uttorkad. Ge huden en lätt exfoliering som väcker den till liv och ger tillbaka rosigheten. Avsluta med en rejält återfuktande mask för att få tillbaka förlorad lyster.

Annons

Ta bort mörka ringar. Använd en krämig concealer och tona noga. En gulaktig concealer döljer ringar som drar åt det blå hållet och en persikotonad funkar på ringar som drar åt brunt. Välj gärna en som är lite ljusare än din egen hudton.

Fixa rosig fräschör. En hint av persikotonad rosighet precis på kindernas högsta punkt piggar upp mer än en ett skulpterande rouge.

Skippa skimret. Puffiga ögon? Lägg de skimrande, mörka eller färgsprakande skuggorna på hyllan och satsa på en som är matt och en aning mörkare än din hud. Svep över ögonlocket och precis under nedre fransraden – det gör svullnaden mindre uppenbar.

Hej då röda ögon! En äggskalsvit skugga tar fokus från rödsprängda ögon.

Trolla fram en pigg blick. En ljus penna längs med den inre fransraden både över och under ögat öppnar upp och gör att du ser piggare ut. En helt kritvit penna kan se för artificiell ut så satsa hellre på en neutral beige nyans.

  • Corrector från Bobbi Brown, 270 kr.
  • Pro Longwear Blush från MAC, 215 kr.
  • Ögonpenna från Make Up Store, 135 kr.
  • Eyelash Curler från Nars, 185 kr.
Ögonfransböjare från Nars, 185 kr.

Tips! Glöm inte att böja fransarna för en piggare blick!

Av: Lisen Sundberg