Annons
Skönhetstrend: Personliga naglar
 

Skönhetstrend: Personliga naglar

 

 
Annons
 
Annons
 
 

 
nails

Kändisarna gör sina naglar personliga.

En av 2012 allra hetaste skönhetstrenden bland kändisarna är personliga naglar. När stjärnorna går på stora fester vill de utsmycka sina naglar på ett sätt som avspeglar deras personlighet eller sänder ut ett budskap.

Annons

beyonce

Beyoncé: Koboltblått
När den nyblivna mamman Beyoncé Knowles äntrade sin första offentliga fest sedan förlossningen fanns det ingen tvekan om vem hennes snygga koboltblå naglar var dedikerade till. Genom sin manikyr fann hon det perfekta sättet att sända ut en hyllning till sin lilla dotter Blue Ivy.

adele

Adele: Louboutin-naglar
Sexfaldiga Grammy-vinnaren Adele visade upp en nytänkande manikyr på galan. Stjärnans naglar var glittriga på framsidan och klassikt röda på baksidan. De var inspirerade av Christian Louboutins röda sulor och matchade Adeles Louboutin-pumps perfekt. Lacken kommer från Ciaté i färgerna Jewel och Mistress.

zooey

Zooey Deschanel: Smoking-naglar
Den roliga skådisen Zooey Deschanel har en sprallig personlighet och på Golden Globe Awards lät hon den avspeglas på hennes naglar som hon hade ”klätt i” små smokings med fluga. Både kul och coolt!

rihanna

Rihanna: Exklusivt guld
Sångfågeln Rihanna älskar att sticka ut och addera sin egen personliga touch på allt hon bär. På Grammy Awards hade hon klätt sina naglar i 24 karats guld för svindlande 33 800 kr. Som grädde på moset satte hon ett litet dollartecken på lillfingernageln.
– Jag inspirerades av Michelle Pfeiffer i ”Scarface”, sexigt men samtidigt lite gangsta, sa Rihanna om sin look.

katy_perry

Katy Perry: Blå fransk manikyr
Katy Perry
är känd för att byta hårfärg efter humör och efter skilsmässan från Russell Brand är det blå som är färgen för stjärnan. På Grammy Awards macthade hon både hår och klänning med en ovanlig fransk manikyr med blå toppar.

Av: Emilie Cederquist Foto: All Over Press, Stella Pictures

 
Annons Laddar nästa artikel…